Vastakohtien täydellinen liitto – Tool- ja A Perfect Circle -laulajan muistelmat sai julkaisupäivän

13.4.2016 07:51

Tähän alkuun pakollinen viittaus/vitsi Toolin uuteen levyyn ja sen odottamiseen.

Nyt kun se on hoidettu pois alta, mennään itse asiaan. Maynard James Keenan julkaisee 8. marraskuuta A Perfect Union Of Contrary Things -muistelmat. Kirjan julkaisee Backbeat Books, ja se on kirjoitettu yhteistyössä Maynardin lapsuudentuttavan Sarah Jensenin kanssa.

”Tähän asti Maynardin faneilla on ollut varsin vähän tietoa tarinasta miehen takana. Kirja esittelee kaikki ne pettymykset ja voitonhetket, jotka saivat miehen ottamaan askeleen toisensa jälkeen, muuttamaan suuntaa ja tutkimaan toisinaan yllättäviäkin tilaisuuksia”, kerrotaan kirjan esittelytekstissä.

– En halunnut tehdä perinteistä muistelmaa ja olla ainoa kertojahahmo. Halusin tarinan, johon lukija pääsee mukaan. Siksi pyysin lapsuudenystäväni siskoa Sarahia mukaan kirjoittamaan kanssani, Maynard avasi taannoin muistelmiensa taustoja Rolling Stone -lehdelle.

Tarinamuodossa etenevän kirjan marginaaleissa on Maynardin omia, usein humoristisia anekdootteja ja kommentteja kulloisiinkin tapahtumiin, sekä perheenjäsenten, ystävien ja yhteistyökumppaneiden kommentteja. Kirja sisältää myös esipuheen Alex Greyltä, joka on suunnitellut Toolin kansi- ja lavataiteita.

”Maynardin tarina rohkaisee lukijaa seuraamaan unelmia, pitämään kiinni henkilökohtaisesta tinkimättömyydestä sekä työskentelemään kovasti luovan potentiaalin saavuttamiseksi”, esittelyteksti lupaa.

 

Lisää luettavaa