Venom-pomo ja Henry Rollins sodassa – Kumpi valehtelee?

11.3.2015 10:01

Venomin basistilaulaja Conrad ”Cronos” Lant on vastannut Henry Rollinsille, joka antoi brittiyhtyeelle ”isän kädestä” jo vuonna 1994 ilmestyneessä Get In The Van -teoksessa.

– Esiinnyimme Venomin kanssa New Jerseyssä 2.4.1986. Luulin katsovani Spinal Tapia, kun Venom ryhtyi soittamaan. Kitaristi oli niin huono, että hänen seuraamisensa oli pelkästään tuskallista. Basistilaulaja oli ainoastaan huvittava… Hän pyöritteli silmiään, näytti kieltään ja kohensi hiuksiaan viidentoista sekunnin välein. Venom oli todella paska, pelkkä vitsi, kirjoittaa Rollins kiertueopuksessaan.

Cronos kommentoi Rollinsin sanomisia kanadalaistoimittaja Mitch Lafonille.

– Rollinsin äiti soitti meille etukäteen ja pyysi meitä ottamaan (hänen poikansa bändin) Black Flagin illan avausyhtyeeksi. Kun näimme Black Flagin tyypit, emme olleet uskoa silmiämme. He olivat lapsia, he eivät osanneet soittaa. Meidän piti lainata heille instrumentteja, sillä heillä ei ollut mitään mukanaan. Silti he valittivat aivan kaikesta, koko ajan, Cronos kertoo.

– Niin, sitten tämä tarina, kuinka Rolins katsoi konserttiamme ja nauroi… Kun Black Flag lopetti esiintymisensä, he poistuivat välittömästi paikalta eivätkä todellakaan katsoneet keikkaamme. Sitä paitsi, Rollinsin kirjassa koko tapahtuman päivämäärä on väärin! Ai niin, Rollinshan ei ole enää muusikko, sillä hän kirjoittaa nykyään kirjoja. Hän on yksi perkeleen typerys.

Jaa-a. Se on aina niin mieltä ylentävää, kun 52-vuotias hevilaulaja (Cronos) ja 54-vuotias punkrokkari (Rollins) jaksavat ”tapella” näinkin oleellisesta asiasta!


Lisää luettavaa