Veteraanirokkari sanoo Facebookin valehtelevan ja peukaloivan sivujaan – ”Tunnen väkeä valtion verkkoturvallisuusosastolta”

Ted Nugent sanoo sivuillaan olevan oikeasti seitsemän kertaa enemmän seuraajia kuin Facebook antaa ymmärtää.

Suorapuheisena kaverina tunnettu veteraanikitaristi Ted Nugent on taas vauhdissa. Tällä kertaa hän kertoo detroitilaisen 94.7 WCSX -radiokanavan haastattelussa salaliitosta, jonka mukaan Facebook valehtelee ja salaa hänen sivujensa todellisia seuraajamääriä.

Nugent perustelee väitettään sillä, että hänen hiljattain jakamansa kuvan on nähnyt enemmän ihmisiä, kuin hänellä on sivujen mukaan seuraajia. Todellisuudessa hänellä on arvionsa mukaan noin seitsemän kertaa enemmän seuraajia kuin sivuilla ilmoitetaan.

”Facebookin mukaan minulla on nyt kolme ja puoli miljoonaa facebookkaajaa. Mutta tunnen väkeä valtion verkkoturvallisuusosastolta ja he ovat myöntäneet, että Facebook valehtelee. Oikeasti minulla on yli 25 miljoonaa facebookkaajaa”, Nugent toteaa.

”Julkaisin viime viikolla meemin, jossa viitattiin sisällissotaan… Se oli vitsikäs kuva, jossa toisella puolella on kahdeksan biljoonaa ammusta ja toinen puoli ei osaa valita oikeaa vessaa. Sehän oli ihan ilmiselvä vitsi, mutta ihmiset sekosivat siitä. Joka tapauksessa sitä kuvaa katsottiin lähes 20 miljoonaa kertaa, eikä niin voi tapahtua, jos sinulla on vain kolme ja puoli miljoonaa seuraajaa, eikö vaan?”

Nugentin haastattelun voit kuunnella kokonaisuudessaan alta tai vaihtoehtoisesti tämän linkin takaa.