Video: Ritchie Blackmore ja Candice Night tunnelmoivat kotonaan – Muokkasivat Joan Baezin klassikon nykyhetkeen sopivaksi

"Pysykää turvassa, terveinä, sisällä ja järjissänne!"
30.3.2020 16:10

Ritchie Blackmore ja vaimonsa Candice Night ovat kotikaranteenissa New Yorkin Long Islandissa ja kuluttavat aikaansa kuten muusikkopariskunnalta sopiikin odottaa, eli musiikin parissa. Kaksikko julkaisikin yhteisen Blackmore’s Night -yhtyeensä Facebook-sivuilla pienen näytteen yhteisestä musiikkihetkestään, jossa he esittävät Joan Baezin klassikon, jonka on tehnyt tutuksi myös muun muassa Judas Priest.

”Tämä karanteeni inspiroi meitä tarttumaan vanhaan suosikkiimme ja muokkaamaan sitä hieman uudelleen. Mitä muutakaan voisimme näin neljän seinän sisällä tehdä? Diamonds & Rustista tuli näin Vacuum & Dust. Kiitos herra Coverdalelle inspiraatiosta. Pysykää turvassa, terveinä, sisällä ja järjissänne!” kuuluvat videon saatteeksi kirjoitetut terveiset.

Blackmoren ja Nightin tulkinnan pariin pääset tuosta alapuolelta. Erityismainintana todettakoon, että komeat pyjamahousut ja popot herra Blackmorella ainakin on!

Lisää luettavaa