Viisivuotiaan lapsen kamppailu syöpää vastaan – My Dying Briden laulaja kertoo, miksi yhtye on ollut pitkään hiljaa

18.9.2018 12:14

Goottimetallisuuruus My Dying Bride on viettänyt viime ajat hiljaiseloa. Yhtyeen edellinen levy Feel the Misery julkaistiin vuonna 2015, ja viime vuonna yhtye vetäytyi äkkiarvaamatta myös keikkalavoilta. Suunniteltujen keikkojen peruminen sai liikkeelle huhuja orkesterin hajoamisesta.

Nyt bändi kertoo sosiaalisessa mediassa, missä mennään. Tilinteko on sydämeenkäypää luettavaa: Aaron Stainthorpe nimittäin kertoo, että hänen viisivuotiaalla tyttärellään diagnosoitiin vuonna 2017 syöpä, jonka seurauksena laulaja keskittyi tietysti perheestään huolehtimiseen.

”Tätä sairautta ympäröivä kauhu on todellista, brutaalia ja hellittämätöntä”, Stainthorpe kirjoittaa.

Tytär aloitti kemoterapian, ja rankat hoidot liki nujersivat pienen ihmisen. Lopulta Stainthorpen perheelle kuitenkin kerrottiin parhaita mahdollisia uutisia: hoidot olivat tehonneet. Tytär tietysti joutuu käymään lääkärien tutkittavana vielä useaan kertaan, mutta tällä hetkellä kaikki näyttää hyvältä.

”Tulen pelkäämään hänen puolestaan jokainen päivä elämäni loppuun saakka. Toivon, että kun joskus kuolen, hänestä on kasvanut vahva nainen”, Stainthorpe sanoo.

Laulaja kiittelee lastensairaalan henkilökuntaa tuesta ja lisää, että uusi My Dying Bride -levy on jo loppusuoralla, eli bändi ei ole kadonnut mihinkään. Soundin toimitus toivottaa voimia koko perheelle! Lue Stainthorpen koko somepäivitys alempaa:

Lisää luettavaa