Voisiko Judas Priest -leirin kanssa kinastellut alkuperäiskitaristi vielä palata yhtyeeseen? Asiaa kysyttiin Rob Halfordilta

25.8.2019 15:46

Judas Priestin ja sen toisena perustajana tunnetun kitaristi K. K. Downingin välit ovat olleet viileät aina siitä saakka kun mies poistui orkesterin riveistä vuonna 2011. Erityisesti Downingia on tuntunut hiertävän se, ettei häntä pyydetty korvaamaan Parkinsonin taudin takia rundaamisesta sivuun jäänyttä Glenn Tiptonia. Tämän paikanhan peri tunnetusti lopulta tuottaja-kitaristi Andy Sneap.

Julkisessa välienselvittelyssä tähän saakka vähemmän äänessä ollut Judas Priest -solisti Rob Halford esiintyi perjantaina Alice Cooperin The Rock Teen Centerissä Phoenixissa ja osallistui konsertin jälkeiseen kysy ja vastaa -tapahtumaan, jossa päätyi kommentoimaan tulenarkaa tilannetta.

Paikalla ollut toimittaja Ryan Witting kirjoittaa keikkaraportissaan, että session aikana Halfordilta kysyttiin, olisiko Downingin vielä mahdollista palata Priestin riveihin?

”Se on kysymys, johon liittyy paljon tunteita”, Halford vastaa. ”Se on sama kuin kysyisi, että ’miksi Ace ei ole palannut Kissiin?’ Ajattelen, että se mikä tapahtuu, tapahtuu. Tiedän että tämä on vähän ympäripyöreä vastaus. Pyrin olemaan niin rehellinen kuin suinkin. Mielestäni elämässä on hyvä pyrkiä rehellisyyteen, enkä halua lähettää vääriä signaaleja.”

Downing itse palasi hiljattain keikkalavoille lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Lisää luettavaa