Von Hertzen Brothers luonnon asialla – suojele metsää ostamalla kotimaisten artistien keräilyesineitä

1.9.2022 12:19

Tiedote kertoo mukavia uutisia: Vantaan kaupunki on päättänyt myydä Lopella sijaitsevan viidenkymmenen hehtaarin metsäalueen Luonnonperintösäätiölle. Metsä ostetaan ja suojellaan Luonnonperintösäätiön ja Von Hertzen Brothersin helmikuussa käynnistämän Blue Forest -keräyksen varoilla.

Laajan ja luonnontilaisen metsän myyntihinta on 340 000 euroa. Keräyssummasta puuttuu vielä jonkin verran varoja, ja tämän summan keräämiseksi järjestetään uusi Blue Forest -huutokauppa kotimaisten artistien tuella.

Huutokauppa avautuu keskiviikkona 7. syyskuuta ja siihen ovat lahjoittaneet esineitään muun muassa Anssi Kela, Paula Vesala, Samuli Edelmann, Olavi Uusivirta ja Jenni Vartiainen. Kaupattavana on muun muassa Kai Hahdon Nightwish-keikalla Nokia-areenalla käyttämät rumpukapulat, edesmenneen Petri Wallin t-paita, Paula Vesalan ja Jenni Vartiaisen takit, Anssi Kelan huuliharppu ja huuliharpputeline sekä Mikko von Hertzenin Gibson Les Paul Junior -sähkökitara.

”Artistit lähtivät innolla mukaan hankkeeseen. Luonnonalueiden säilyttäminen ja monimuotoisuuden turvaaminen on meidän jokaisen yhteinen asia, ja myös me muusikot haluamme olla äänekkäästi mukana suojelemassa luontoa. Nyt siihen on tuhannen taalan paikka, kun upean metsäalueen suojeleminen eteläisessä Hämeessä on toteutumassa ja sen konkretisoitumiseen tarvitaan vielä varoja”, huutokauppaa järjestäneet Mikko, Kie ja Jonne Von Hertzen kirjoittavat tiedotteessa.

Blue Forest -huutokauppaan voi osallistua Ikimetsäpuodin verkkosivuilla. Huutokauppa on käynnissä 7.9.–21.9. välisenä aikana.

Lisää luettavaa