Weird Al Yankovicista tehdään elämäkertaelokuva – pääosanesittäjä löytyi Harry Potter -leffoista

18.1.2022 18:20

Tässäpä kiintoisa projekti! Consequence uutisoi, että parodiabiiseistään kuuluisasta Weird Al Yankovicista on tekeillä elämäkertaelokuva. Pääosaan onkin saatu varsin kiinnostava nimi, nimittäin Harry Potterin roolista parhaiten tunnettu Daniel Radcliffe.

Elokuvan nimi on tiettävästi Weird: The ”Weird Al” Yankovic Story. Tuotoksen ohjaa Eric Appel (Silicon Valley, Brooklyn 99), joka on myös käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Yankovicin itsensä kanssa. Projektin tuotanto alkaa helmikuussa.

Weird: The Al Yankovic Story vie yleisön uskomattomalle matkalle, jonka aikana katsoja voi nähdä Yankovicin nousun lahjakkaasta lapsinerosta kaikkien aikojen suurimmaksi musiikkilegendaksi”, leffan julkistustiedotteessa veistellään.

”Kun tein edellisen elokuvani Kaapeli irti (alkueräinen nimi UHF) vuonna 1989, lupasin faneilleni pyhästi, että tekisin uuden elokuvan joka 33. vuosi. Voin ilolla kertoa, että olemme täysin aikataulussa. Olen myös innoissani, että Daniel Radcliffe esittää minua elokuvassa. Olen varma, että tulevat sukupolvet muistavat hänet juuri tästä roolista”, Yankovic ilmoittaa.

Lisää luettavaa