Whitesnake julkisti uuden basistinsa – ”Saammeko esitellä uuden käärmeen… vai pitäisikö sanoa käärmettären?”

Tanya O'Callaghanista tulee yhtyeen ensimmäinen naispuolinen jäsen.
24.11.2021 11:34

David Coverdalen kipparoima Whitesnake tiedotti aiemmin tällä viikolla, että bändin ja pitkäaikaisen basisti Michael Devinin tiet ovat eronneet. Nyt yhtye on vuorostaan paljastanut, kuka ottaa Devinin paikan bändissä.

”Naiset ja herrat, tytöt ja pojat. Saammeko esitellä uuden käärmeen… vai pitäisikö sanoa käärmettären? Toivottakaa lämpimästi tervetulleeksi irlantilainen tornado, vimmainen esiintyjä, jonka uskomme tuovan bändiin tuoretta ja jännittävää musikaalista energiaa niin studiossa kuin lavalla – tässä hän on, yksi ja ainoa Tanya O’Callaghan”, kerrotaan yhtyeen nettisivuilla.

O’Callaghan on sessiobasistin urallaan soittanut muun muassa Maynard James Keenanin (Tool, A Perfect Circle, Puscifer), Dee Sniderin (Twisted Sister), Steven Adlerin (ex-Guns N’ Roses) ja Nuno Bettencourtin (Extreme) kanssa. Hän taipuu soitossaan suvereenisti niin poppiin, rockiin, funkkiin, progeen kuin raskaampaankin heviin.

”Jostain syystä Whitesnakessa ei ole koskaan ollut naispuolisia muusikoita. Mutta kun näimme Tanyan esiintymässä ystävämme Steven Adlerin bändissä M3-festivaaleilla vuonna 2019, olimme myyty. Todella sähköinen esiintyjä! Kun Whitesnake ja Michael Devin päättivät sitten lähteä omille teilleen, Tanya oli ensimmäinen henkilö jota lähestyimme ja olemme kiitollisia, että hän vastasi kutsuumme hyväksyvästi”, Coverdale kommentoi.

O’Callaghanilla vahvistettu Whitesnake nähdään Suomessa kesällä 2022, kun yhtye esiintyy Helsingin jäähallissa 6. kesäkuuta.

 

Lisää luettavaa