Wonder Woman -tähti pahoittelee koronapandemian alkuvaiheessa julkaistua John Lennon -videotaan – ”Se oli mauton”

"Tarkoitus oli hyvä, mutta aina ei voi onnistua", Gal Gadot pahoittelee.
6.1.2022 14:16

Maaliskuussa 2020, jolloin koronapandemia alkoi vasta toden teolla levitä maailmanlaajuisesti ja EU nosti viruksen riskiarvion ensimmäistä kertaa tasolle ”korkea”, moni julkimo julkaisi some-alustoillaan kaikenlaisia tsemppaavia videoita. Yksi heistä oli Wonder Woman -elokuvien tähti Gal Gadot, joka julkaisi Instagramissa videon, jolla tämä nimekkäine ystävineen (joukossa muun muassa Will Ferrell, Natalie Portman, James Marsden, Jimmy Fallon, Sia ja Norah Jones) lauloivat John Lennonin ikonista Imagine-kappaletta.

”Me selviämme tästä yhdessä. Laulakaa kanssamme”, Gadot tsemppasi videon saatetekstissä.

Vastaanotto ei kuitenkaan ollut ihan sitä mitä Gadot oli toivonut, vaan video aiheutti monissa lähinnä huvittuneisuutta ja myötähäpeää. Esimerkiksi koomikko Gilbert Gottfried teki siitä pilkkaa julkaisemalla oman versionsa Imaginesta hyvin pian Gadotin videon julkaisemisen jälkeen.

Jopa Gadot itsekin myöntää nyt jälkeenpäin, että hänen ideansa ei ehkä ollut paras mahdollinen: vastaanottaessaan Elle-lehden Women in Hollywood -palkintoa viime lokakuussa tämä alkoi itseironisesti laulaa Imaginea kiitospuheessaan ja tuoreessa InStyle-lehden haastattelussa hän sanoo suoraan, että videon tekeminen oli virhe.

”Soitin Kristenille (Wiig, joka on myös mukana videolla) ja sanoin, että haluan todella tehdä tällaisen jutun. Pandemia iski tänne [Yhdysvaltoihin] vasta myöhemmin samalla tavalla kuin Eurooppaan ja Israeliin, joten tiesin, mihin suuntaan olemme menossa”, israelilaissyntyinen näyttelijä toteaa.

”Se video oli aivan liian ennenaikainen. Ajoitus oli väärä eikä se vain ollut hyvä juttu. Se oli mauton. Tarkoitus oli hyvä, mutta aina ei voi onnistua, vai mitä?”

 

Lisää luettavaa