Wu-Tang Clan -räppäri aukoo ansiokkaasti päätään internetin vihatuimmalle miehelle

Ei tässä ole nyt varsinaisesti psykologian tutkintoja tullut hommattua, mutta siitä epäilyksestä ei pääse mihinkään, että yhtiönsä kauppaaman aids-lääkkeen hinnan äkkiarvaamatta monikymmenkertaistanut Martin Shkreli on malliesimerkki empatiakyvyttömästä narsistista. Koko internetin vihat niskoilleen saanut Shkreli ei ole saamastaan huomiosta hätkähtänyt, vaan päinvastoin kaveri suorastaan säteilee valokeilassa ja härnää yleisöä vielä lisää – esimerkiksi ostamalla Wu-Tang Clanin ainutlaatuisen Once Upon a Time in Shaolin -levyn ja tietenkin ilmoittamalla, ettei kukaan muu kuin hän koskaan pääse kuulemaan sitä.

Kun Ghostface Killah kutsui tapauksen kiusaannuttamana Shkreliä ”paskapääksi”, lääkeöykkäri julkaisi surkuhupaisan uhovideon, jolla hän soitti suutaan Wu-Tang-räppärille. Ja koska Ghostface osaa julkisuuspelin, räppäri vastaa nyt samalla mitalla. Asiasta uutisoi Consequence of Sound.

Eli jos haluat kuulla, miten ”mies, jolla on 12-vuotiaan kroppa” saa täyslaidallisen kuittailua ehtaan Wu-Tang-tyyliin (ja vielä räppärin äidiltä ja siskolta päälle), katso video alta. Mihinkähän tämäkin tora mahtaa seuraavaksi edetä, sen aika näyttää.