Yli 10 000 hakemusta on kahlattu läpi ja Smashing Pumpkinsin uusi kitaristi on selvillä

27.4.2024 12:27

Smashing Pumpkins on julkistanut seuraajan viime vuoden lopulla kokoonpanosta poistuneelle Jeff Schroederille. Uutta kiertuekitaristia haettiin kaikille avoimella haulla.

Yli 10 000 hakemuksen perkauksen päätteeksi pestin on sai Kiki Wong, joka kertoo kotisivuillaan säestäneensä aiemmin Taylor Swiftiä, Usheria ja Bret Michaelsia, sekä soittaneensa yhtyeissä She Demons/Hellfire Heart ja Vigil Of War. Smashing Pumpkinsin kiertuejäsenistöön kuuluvat Wongin lisäksi basisti Jack Bates sekä multi-instrumentalisti Katie Cole.

Nokkamies Billy Corgan kiittelee kaikkia hakijoita ja painottaa, että valinta ei ollut helppo.

”Olin Kikin fani jo ennen kuin hän haki hommaan ja on hienoa, että hänen kaltaisensa terävä tyyppi tulee osaksi kiertueperhettämme”, Corgan kommentoi. ”En malta odottaa, että Kikillä vahvistettu hullu sirkuksemme palaa tien päälle.”

”Tämä on ollut todella villi matka, mutta olen enemmän kuin otettu ja nöyrä päästessäni esiintymään yhden rockin suurimman ja vaikutusvaltaisimman muusikon vierellä”, Wong kommentoi. ”Enpä olisi 15-vuotiaana metallia kitaralla makuuhuoneessani veivatessani uskonut tämänkin hetken vielä koittavan.”

Lisää luettavaa