Yö kiertää festarilavoja kesällä 2024 – Solistina 40-vuotisjuhlakonsertissa vieraillut laulaja, joka vakuutti sekä yleisön että bändin

29.8.2023 09:37

Yö-yhtye ja Warner Music Live tiedottavat orkesterin kiertävän ensi kesänä festarilavoja. Solistina edesmenneen Olli Lindholmin tilalla nähdään JP Leppäluoto, joka on tuttu paitsi Charonin ja Poisonblackin keulilta, myös muun muassa Raskasta joulua -projekteista ja Elämäni biisi -ohjelmasta. Leppäluotoon päädyttiin tämän vakuutettua sekä yleisön että bändin vierailtuaan Yön 40-vuotisjuhlakonsertissa viime maaliskuussa, tiedotteessa kerrotaan.

Ensi kesän festarikeikoilla, joilla tullaan kuulemaan yhtyeen suurimpia hittejä koko bändin uran ajalta, tullaan myös näkemään vierailevia solisteja. Mukana on ainakin Jay Lewis, joka vaikutti yhtyeessä vuosina 1999–2016.

Kesän 2024 tarkempi keikka-aikataulu julkaistaan myöhemmin loppuvuodesta. Leppäluodolla ja Lewisilla vahvistetun Yön voi nähdä jo 17. marraskuuta Vuokatissa Winter Open -tapahtumassa, jossa esiintyvät lisäksi Irina sekä Teflon Brothers.

Lisää luettavaa