Ghost-fanit riensivät joukolla auttamaan keikalla menehtyneen miehen omaisia – Varainkeruukampanja ylittänyt tavoitteensa jo moninkertaisesti

Okkulttirockyhtyeen fanit osoittavat ihailtavaa solidaarisuutta.
6.6.2018 11:07

Artistille tai tietylle genrelle omistautuneet fanit ovat parhaimmillaan yhtä suurta perhettä, jotka jakavat keskenään niin ilot kuin surut ja auttavat toisiaan hädän hetkellä. Ihailtavaa solidaarisuutta ovat nyt osoittaneet rockyhtye Ghostin fanit, jotka ovat antaneet tukensa viime viikolla Milwaukeen-keikalla sydänkohtaukseen menehtyneen miehen läheisille.

Faniklubi Ghost American Ministries käynnisti 52-vuotiaan Jeffrey Fortunen menehtymisen vuoksi GoFundMe-joukkorahoituskampanjan, jonka kautta kerätyt varat osoitetaan Fortunen omaisille. Kampanjan tavoitesummaksi asetettiin maltilliset tuhat dollaria, mutta fanit ovat avanneet kukkaronnyörejään anteliaasti: kampanja on tätä kirjoittaessa kerännyt kolmessa päivässä reilut 8 800 dollaria.

”Hän oli upea persoona, artisti, runoilija, muusikko sekä piinattu sielu, joka kuitenkin loisti kirkkaasti ja lempeästi. Hän näki kauneutta pimeimmissäkin paikoissa ja myös vieraili niissä paikoissa hetkittäin itsekin. Hän kutsui itseään ’kahdella jalalla käveleväksi helvetiksi’ ja myös ’Jumalan lapseksi’. Haluamme kaikkien tietävän miten kiitollinen perheemme on kaikille, jotka ovat auttaneet näinä vaikeina aikoina. Tunnemme rukousten ja hyvien ajatusten vyöryvän ylitsemme ja Jeffrey olisi ollut hyvin otettu ja ällistynyt kaikesta lämmöstä ja ystävällisyydestä”, kampanjan sivuilla kirjoitetaan.

Jeffrey Allan Fortune Remembrance -varainkeruu löytyy täältä. Aiheesta uutisoi Loudwire.

Lisää luettavaa