Jaahas, taas mennään: klassisen Guns N’ Rosesin maailmankiertue ilmoitusta vaille valmis

12.11.2015 10:08

Guns N’ Roses -huhut ovet velloneet kuumina sen jälkeen, kun kitaristi Slash kertoi korjanneen suhteensa laulaja Axl Rosen kanssa – yhtyeen voimakaksikkohan ei ollut edes puheväleissä pariinkymmeneen vuoteen. Tästä aiheesta enemmän täällä ja täällä.

Nyt huhusoppaan heittää lusikkansa Dish Nation, jonka mukaan virallinen ilmoitus maailmankiertueesta tulee muutaman päivän sisällä. Saitin mukaan valtava, ainakin ”sata miljoonaa dollaria tuottava” kiertue alkaa ensi kesänä.

”Slash ja Axl ovat päättäneet herättää henkiin alkuperäisen Guns N’ Rosesin. Ensin luvassa on isoja festivaaleja Yhdysvalloissa ja Euroopassa, joiden jälkeen kolmekymppisiä juhliva yhtye lähtee suurelle maailmankiertueelle”, sisäpiiriläinen kertoo Dish Nationin mukaan.

Lähde jatkaa: ”Promoottorit odottavat valtavaa kysyntää ja kiinnostusta, mutta ”bändin pojat” pitävät jalat maassa, eivätkä osaa sanoa kysynnästä juuta eikä jaata.”

Okei… Axl Rose ja jalat maassa?

Sen verran vielä, että tuo ”alkuperäinen” saattaa ainakin olla kevyttä liioittelua. Lienee turvallista veikata, että mahdollisten tulevien keikkojen tahdituksesta huolehtii Matt Sorum, eikä suinkaan Steven Adler.

Ja hei, tämä on käsky: Michael  Monroe sitten mukaan kiertueen avausbändiksi!

Lisää luettavaa