Metallica vaikeuksissa Kööpenhaminassa, James Hetfield sai lääkäriltä huonoja uutisia

6.2.2017 07:53

Metallican James Hetfield oli viikonloppuna sen verran sairaana, että eiliseksi Kööpenhaminaan suunniteltu keikka jouduttiin perumaan. Yhtye pahoittelee asiaa Facebook-sivuillaan, lue tiedote alempaa.

Bändille on buukattu Tanskaan jopa neljä keikkaa Royal Arenalle, mutta sen sijaan, että orkesteri olisi tehnyt triumfanttisen paluun Lars Ulrichin kotikonnuille, homma menikin vaikeaksi. Hetfield valitteli jo ensimmäisen konsertin yhteydessä 3.2. kurkkuaan ja jopa kysyi yleisöltä, haluaako katsomo, että bändi jatkaa setin loppuun saakka vai ei. Nyt vaivat pahentuivat siihen pisteeseen saakka, että eiliseksi kaavailtu esitys jouduttiin perumaan tyystin – tai ainakin siirtämään syyskuulle saakka.

Kaksi keikkaa olisi vielä jäljellä 7.2. ja 9.2. ja oletettavasti sekä Hefield, muu bändi, yleisö että manageriporras pitävät sormia ristissä, että Hetfieldin kurkku saataisiin niitä varten kuntoon. Se olisi jo aika onnetonta, jos seuraavatkin 16000 ihmistä vetävälle areenalle suunnitellut keikat peruttaisiin. Toivottavasti nyt Hetfieldin vaiva on pelkkä ohimenevä flunssa eikä mitään sen kummempaa.

Lisää luettavaa