Rakkaudessa päähän potkittu Dave Grohl sai kostonsa kotikaupunkinsa lavalla – ”Siellä hän seisoi keskellä eturiviä”

Nuori Dave Grohl tuli ensimmäisen tyttöystävänsä jättämäksi, mutta hassua kyllä, tuleva rocktähti näki samana yönä unessaan kuinka tarina lopulta sai päätöksensä.
23.5.2018 18:13

Dave Grohl tarinoi tuoreessa haastattelussa GQ-lehdelle, kuinka hänen ensirakkautensa päättyi. Rocktähti paljasti nähneensä hyvin eläväisiä unia koko elämänsä ajan.

– Kun olin 11- tai 12-vuotias, ihastuin erääseen uuteen tyttöön koulussani, hänen nimensä oli Sandy Moran. Tovin kuluttua, me päädyimme yhteen, Grohl muisteli nuoruuttaan.

Grohl kertoo kysyneensä tyttöä treffeille. Tämä suostui pyyntöön ja Nirvana-rumpali vitsaileekin parin pysyneen yhdessä noin neljä päivää, kunnes Moran antoi Grohlille rukkaset.

– Hän jätti minut ja sinä samana yönä näin tämän unen. Olin ihmisiä täynnä olevalla areenalla, katsojien edessä. Revittelin jotain kitarasooloa, yleisö kävi aivan hulluna ja rakasti sitä täysin siemauksin.

– Sitten katsoin alas eturiviin ja siellä hän seisoi, Sandy, aivan keskellä eturiviä. Hän itki vuolaasti. Hän katsoi ylös minua kohden ja sanoi: ”Dave, miksi erosinkaan sinusta?”, Grohl kertoo Celebretainment-sivuston siteeraamassa haastattelussa.

 

Mutta toisin kuin unilla on yleensä tapana, Grohlin uni toteutui useita vuosia myöhemmin. Foo Fighters oli tuolloin esiintymässä Grohlin kotikaupungissa Washington D.C.:ssä.

– Se oli kuin luokkakokous, suunnilleen 400 vanhaa kaveriani oli siellä vieraslistalla. Sitten kuulin joltakulta, että Sandy haluaa tulla paikalle. No totta helvetissä, olin lavalla kotikaupungissani aivan kuin unessa, jonka näin 35 vuotta aiemmin. Revittelin kitarasooloa ja katsoin yleisön joukkoon ja siellä hän oli, eturivissä, Grohl kuvailee tilannetta.

– Sandy vitun Moran. Toisin kuin unessani, niin tällä kertaa hän ei itkenyt. Hän vain katsoi minua ja pudisti päätään kuin sanoen ”senkin kusipää”.

Lisää luettavaa