Ilmoitus: Foo Fightersin keikka lähestyy – tässä infopläjäys Rock the Beachiin!

Foo Fighters esiintyy Rock the Beach -tapahtuman vetonaulana 19. kesäkuuta Hietaniemen uimarannalla Helsingissä. Tutustu bändeihin ja saavu rantabileisiin!
5.6.2017 15:33

[ILMOITUS] Foo Fighters on kasvanut vuonna 1995 julkaistun debyyttialbuminsa jälkeen yhdeksi Yhdysvaltain suurimmista rockbändeistä, joka täyttää stadionit ja areenat ympäri maailmaa. Dave Grohlin, Taylor Hawkinsin, Nate Mendelin, Chris Shiflettin ja Pat Smearin muodostaman yhtyeen kultaa ja platinaa myyneet levyt ovat voittaneet mm. 11 Grammya ja neljä Brit Awardsia. Bändin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat mm. ”Everlong”, ”Monkey Wrench”, ”My Hero”, ”Learn To Fly”, ”All My Life”, ”Best Of You”, ”The Pretender”, ”Walk” ja “Something From Nothing”. Yhtye julkaisi kesäkuun alussa yllätyssinglen ”Run”, joka menee näin:

Skotlantilaisyhtye Biffy Clyro on noussut muutamien vuosien aikana yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmista bändeistä, jonka suosio on kasvanut maailmalla valtaviin mittoihin. Bändi on myynyt keikkansa loppuun Suomessakin jo useamman vuoden ajan, ja samaten kolmikon viimeisin Suomen keikka Helsingin Jäähallin Black Boxissa lokakuussa oli loppuunmyyty. Biffy Clyron tuorein albumi, viime kesänä julkaistu ”Ellipsis” on ollut jättimenestys ympäri maailman.

Vuonna 2000 perustetun The Killsin muodostavat yhdysvaltalainen Alison Mosshart ja brittiläinen Jamie Hince. Muutama vuosi sitten Hincen käsivamman vuoksi uransa lähes lopettanut bändi teki viime vuonna hehkutetun paluun julkaisemalla viidennen studioalbuminsa ”Ash & Ice”. Viime kesänä The Kills esiintyi mm. Isle of Wight Festivalilla ja Coachellassa.

Apulanta ei juuri Suomessa esittelyjä kaipaa. Bändin pitkään uraan on mahtunut satojatuhansien levymyyntejä, loppuunmyytyjä kiertueita ja areenakonsertteja sekä lukemattomia keikkakilometrejä – puhumattakaan yhtyeen tarinan pohjalta tehdystä kokoillan elokuvasta.

Punkahtavaa rockia soittava VANT on vakuuttanut aiemmin mm. Iso-Britannian jättimäisillä Reading ja Leeds –festivaaleilla. Bändi julkaisi debyyttialbuminsa ”Dumb Blood” helmikuussa, joka sisältää keikkasuosikeiksi nousseet hitit ”The Answer”, ”Parking Lot”, ”Fly By Alien”, ”Karma Seeker” ja ”Peace & Love”. Albumi keräsi varsin mairittelevat arviot brittimediassa, jossa yhtye on kerännyt vertauksia mm. Pixiesiin ja Nirvanaan.

4 syytä suunnata Rock the Beachiin:

1. Bändit – luonnollisesti!
Rock The Beachin erikoisuus on näyttävä kokoelma maailmanluokan rock-bändejä: lavalle nousevat Foo Fighters, Biffy Clyro, The Kills, Apulanta ja VANT.

2. Muut maat jäivät ilman Foo’ta!
Foo Fighters on kiistatta yksi maailman kovimmista. Suomi on saanut kunnian olla yksi harvoista Euroopan maista bändin kiertueella tänä vuonna ja useat maat, kuten naapurimaamme Ruotsi, jäivät nuolemaan näppejään.

3. Rantabileet kaupungissa
Rock The Beach tuo kaupunkiin ainutlaatuiset biitsibileet! Jotta et kuitenkaan kantaisi päivän lopuksi hiekkalaatikollista rantasoraa kotiisi, suosittelemme tukevia kenkiä!

4. Sijainti
Mikä parasta, voit jättää auton kotiin, sillä Hietsuun pääset kävellen tai julkisilla! Pääkaupunkiseutulaiset tietävätkin jo, että tällä alueella paras kaverimme on HSL Reittiopas.

Liput ja lisätiedot osoitteesta: https://www.rockthebeach.fi/

Lisää luettavaa