Ilmoitus: Koe maailmanluokan tähdet Viron kesäpääkaupungin merenrantapuitteissa – edullinen festarireissu Weekend Balticiin

Weekend Baltic järjestetään Pärnussa elokuun alussa. Tallink järjestää festarireissun, jonka matkassa pääset osaksi huippufestivaalia.

[ILMOITUS] Pärnu on perinteisesti tunnettu aurinkoisista hiekkarannoistaan, merenrantapromenadistaan, kylpylöistään ja golf-kentistään. Nuorekkaammalta polvelta kysyttäessä Viron kesäpääkaupunki puolestaan on koko Baltian bilepääkaupunki. Siitä pitää huolen elokuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävä Weekend Baltic.

Eteläeurooppalaisille ulkoilmaklubeille ei hävitä tuumaakaan kun maailmanluokan edm-tähdet saapuvat esiintymään Pärnun rannalle. Paikalle odotetaan viikonlopun aikana 85 000 henkeä. Elektronisen musiikin tahtiin juhlitaan joka ilta yhteen ja jatkobileiden merkeissä tietty aamuun asti.

Esiintyjien joukossa on todellisia legendoja, kuten Suomessakin useita kertoja vieraillut trance-konkari Armin van Buuren. Hollantilaisartistin meriittilistalle mahtuu viisi ykkössijaa DJ Magazinen vuosiäänestyksessä, 2000-luvun alusta asti jatkunut ja miltei 40 miljoonaa kuuntelijaa viikossa keräävä A State of Trance -radio-ohjelma, trance-artistille äärimmäisen harvinainen Grammy-ehdokkuus, kuusi studioalbumia ja hirveä määrä hittisinglejä.

The Chainsmokersin suosio ei rajoitu edm-kansaan, sillä yhtye löi läpi koko musiikkia rakastavan maailman vuoden 2014 hitillään #Selfie. Suomessakin listaykköseksi nousseen biisin videota on katsottu Youtubesta järisyttävät 500 miljoonaa kertaa. Viime vuonna julkaistua Closer-megahittiä puolestaan on kuunneltu Spotifysta yli miljardi kertaa. Numeroiden ei tarvitse antaa häikäistä, sillä kaksikko on kuuluisa myös hengästyttävistä live-esiintymisistään.

Weekend Balticissa kelpaa heilutella myös Suomen lippua. Yksi suomalaisbuukkauksista on maailmaa hyvää vauhtia valloittava Alma. Biisi biisiltä ja keikka keikalta sydämiä varastava laulaja aloitti soolouransa väkevästi Karma-singlellään. Seuraavat hittilekat Dye My Hair ja Chasing Highs soivat yhtä komeasti ja Alman huikeaa ääntä kuullaan myös muun muassa Felix Jaehnin edm-kappale Bonfirella.

Tallinnaan ja Pärnuun

Tallinkin Weekend-festaripaketti on kätevä tapa lähteä juhlimaan Pärnuun. Paketti sisältää Helsinki-Tallinna-Helsinki-laivamatkat, festarilipun, festaribussikyydin alueelle ja takaisin sekä Premium-telttamajoituksen. Lue lisää festaripaketista tästä.

Tallinkin Star- ja uusi Megastar-shuttle liikennöivät Helsingin ja Tallinnan väliä kuusi kertaa päivässä. Matka kestää vaivaiset kaksi tuntia – juuri passeli aika tehdä ostokset kelluvassa ostoskeskuksessa. Lue lisää aikatauluista tästä klikkaamalla, ja Starin ja Megastarin shoppailumahdollisuuksista tästä.