Ilmoitus: Sähköisiä musaleffoja eri kokoonpanoissa – valitse itsellesi sopiva Diili

Kotimaan Energian asiakkaille on tarjolla mutkattomia Paketti Diili -sähkösopimuksia, mikäli kodissasi on yhdestä neljään huonetta ja keittiö. Valitsimme erilaisiin Paketti Diileihin sopivat sähköistävät musiikkileffat.

ILMOITUS Kotimaan Energian asiakkaana voit tienata tunnin ilmaista sähköä – joka päivä! Viime vuonna Kotimaan Energian Sähkötunti-edun aktivoineet asiakkaat kerryttivät yhteensä yli 7,3 miljoonaa ilmaista sähkötuntia. Ilmaiset tunnit voi esimerkiksi kuluttaa viettämällä useamman leffaillan. Kotimaan Energian Paketti Diili on mutkaton sähkösopimus, joka sopii mainiosti kerrostaloon ja rivitaloon, jos kodissasi on 1–4 huonetta. Esittelemme alla ilmaa sähköistäviä tuoreita musiikkielokuvia, joiden katsomista suosittelemme eri kokoonpanoissa, Diili-kohtaisesti. Sillä sähkö pysyy ilmassa, kun sitä vaalii.

Yksiö Diili
Juice Leskinen oli herkkä, haavoittuva ja epävarma artisti, joka piilotteli epävarmuuksiaan alkoholilla ja huumorilla. Teppo Airaksisen ohjaama Juice-elokuva keskittyy kohteensa dualistiseen persoonaan ja ongelmalliseen suhtautumiseen lähes kaikkea, kuten omaa menestystään, kohtaan. Riku Nieminen ei taannu imitaattoriksi, vaan elää uskottavasti Juicena, joka räjähtää lavalla sähköiseksi tähdeksi ja näyttää kotonaan haavoittuvat puolensa. Kaunis ja karu elokuva on parhaillaan yksin nautittuna. Lue Kotimaan Energian Yksiö Diilistä lisää tästä.

Kaksio Diili
Käperry kullan kainaloon ja laita A Star Is Born pyörimään. Lady Gaga ja Bradley Cooper loistavat tutun rakkaustarinan tähtinä. Lukuisat musiikkikohtaukset saavat ihon kananlihalle ja pääosapariskunnan välinen kemia sähköistää ilman. A Star Is Bornin vahvuus on uskallus tehdä elokuva häpeilemättömästi ja naiivisti suureen amerikkalaiseen rakkaustarinaan vilpittömästi uskoen. Se on hitti, kuten elokuvasta noussut Shallow-kappalekin. Lue lisää Kotimaan Energian Kaksio Diilistä tästä.

Kolmio Diili
Kaveriporukka koolle ja The Dirt pyörimään! Mötley Crüen maine likaisena, härskinä, hedonistisena ja jopa itsetuhoisena rock-yhtyeenä ikuistettiin 2000-luvun alussa legendaariseksi kirjaksi The Dirt. Nyt teos on kuvattu elokuvaksi, josta ei puutu seksiä, huumeita, vauhtia eikä vaarallisia tilanteita. Ei tämä viiden tähden elokuva ole, mutta hyvässä kaveriporukassa oikeiden eväiden kanssa viihdyttävistä viihdyttävin paketti. Kolmio Diili on sopiva myös lapsiperheelle, mutta koko perheen elokuvaksi kannattaa valita jotain muuta katsottavaa. Lue lisää Kotimaan Energian Kolmio Diilistä tästä.

Neliö Diili
Freddie Mercury oli suurella äänellä paiskattu suuri persoona. Hänen elämäntarina käydään läpi palkitussa Bohemian Rhapsody -elokuvassa, jonka katseluun suosittelemme suurta olohuonetta; Queenin ikoniset hitit kun ovat parhaimmillaan yhdessä isolla porukalla laulettuina ja niihin eläytyminen vaatii tilaa ympärilleen. Pitkä kohtaus Live Aid -konsertista on yksi musiikkielokuvien historian upeimpia – live-esiintymisen sähkö välittyy täydellisesti. Lue lisää Kotimaan Energian Neliö Diilistä tästä.

Tutustu Kotimaan Energian Paketti Diileihin tästä ja osallistu kilpailuun alta.


Kilpailu
Voita laatuaikaa rakkaasi kanssa. Sähköä ilmassa -kilpailujen palkintoina on elämyslahjoja ja leffalippuja. Kilpailuun pääsee tästä.


Seuraa Kotimaan Energiaa Facebookissa ja Instagramissa.