Artisti: Axl Rose

Kävipä kerran niin, että Axl Rose joutui Eric Claptonin ja Mick Jaggerin tiukkaan kuulusteluun tapeltuaan David Bowien kanssa

Dangerous minds -blogi on nostanut esiin mitä mielenkiintoisimman tarinan ylettömyyksien ja ylilyöntien hallitseman 1980-luvun loppupuolelta. Sen pääosia näyttelevät David Bowie ja Guns N’ Roses -nokkamies Axl Rose, jotka päätyivät tukkanuottasille Rosen tuolloisesta tyttöystävästä.

Uutta Guns N’ Roses -äänitettä odottaville tuli nyt kylmää vettä niskaan

Kun Guns N’ Rosesin reunion-kiertue on tahkonnut rahaa suorastaan hävyttömissä määrin, on netissä alkanut näkyä tasaiseen tahtiin huhuja uudesta GNR-levystä tai muunlaisesta äänitteestä. Viimeksi huhuja levitettiin toimittaja Mitch Lafonin lähetyksessä, kun juontaja kertoi hevosmiesten tietotoimiston hengessä, että GNR olisi mahdollisesti studiossa äänittämässä coverbiisiä T.Rexille ja Marc Bolanille omistetulle tribuuttilevylle.

”Meillä on aina hauskaa yhdessä” – Axl Rose kertoi ystävyydestään Kimi Räikkösen kanssa

Lähi-idässä keikkamatkalla olevan Guns N’ Rosesin laulaja Axl Rose ehti sairastelultaan keskustelemaan toimittajienkin kanssa, ja yksi kiintoisa haastattelu julkaistiin Etihad Airwaysin julkaisemassa Atlas-lehdessä. Artikkelissa saadaan muun muassa vastaus siihen, kuka on Rosen mielestä kaikkien aikojen suurin rockbändin keulakuva – ja mitä hän ajattelee autourheilusta sekä Kimi Räikkösestä.