Artisti: Billie Eilish

”Jos pukeudun mukavasti, en ole nainen ja jos riisuudun, olen lutka” – Billie Eilish kommentoi videolla julkisuuden varjopuolia

Tämän hetken kuumin poptähti Billie Eilish ei ole sinut kaikkien tähteyden tuomien lieveilmiöiden kanssa. Erityisesti Eilishiä hiertävät kaikenlaiset naisartistien ulkonäköön liitetyt vaatimukset sekä se, miten naisista löydetään huomauttamista, käyttäytyivät he sitten miten tahansa. Seksikäs nainen leimataan lutkaksi ja värittömämpi nainen saa puolestaan kuulla, ettei ole tarpeeksi seksikäs. Ole siinä sitten oma itsesi, kun teki niin tai näin, menee aina väärin päin.

Joku ehti jo tehdä reteän metalliversion Billie Eilishin tuoreesta Bond-teemabiisistä

Youtube-nikkarit ovat nopeita liikkeissään. Tämä nähtiin jälleen, kun Billie Eilishin tulevaan Bond-elokuvaan säveltämä teemakappale No Time to Die julkaistiin 13. helmikuuta, ja saman tien sosiaalisessa mediassa alkoi näkyä yleisön askartelemia tulkintoja aiheesta. Biisi väännettiin pikaisesti myös metallimuotoon: In Virtue -niminen ryhmittymä julkaisi maaliskuun alussa alkuperäistä säröisemmin jytisevän version Eilishin kohtalokkaasta sävellyksestä. Kuuntele yläpuolelta.

Millainen on etukäteen kohuttu Billie Eilishin Bond-tunnari? Kuuntele itse, biisi on nyt julki!

Hahaa, tässäpä tähdellinen kappale tarkastettavaksi näin viikonlopun aluksi! Tämän hetken kuumimman poptähden Billie Eilishin biisi valittiin uusimman Bond-elokuvan tunnariksi, ja nyt tämän No Time to Dien voi kuunnella omin korvin. Perehdy aiheeseen alempaa – kyllä tuo rutosti paremmalta vaikuttaa kuin Sam Smithin Writing’s on the Wall, joka kuultiin Spectressä vuonna 2015.