Artisti: Billie Eilish

Billie Eilishin James Bond -tunnari sai virallisen videon – laulaja kohtalokkaana leffapätkien lomassa

Jos koronapandemia on sotkenut musiikkibisneksen, niin eipä elokuvateollisuudella mene sen mukavammin. Kaikkien hittileffakandidaattien ensi-iltaa on siirretty (pahimmillaan useaan otteeseen), ja viimeisimmän Bondinkin julkaisua siirrettiin huhtikuulta marraskuuhun. Nyt elokuvan pitäisi tulla julki 12. marraskuuta, mutta hivenen epävarmuutta on ilmassa tämänkin suunnitelman toteutumisen suhteen. Toivotaan parasta!

”Jos pukeudun mukavasti, en ole nainen ja jos riisuudun, olen lutka” – Billie Eilish kommentoi videolla julkisuuden varjopuolia

Tämän hetken kuumin poptähti Billie Eilish ei ole sinut kaikkien tähteyden tuomien lieveilmiöiden kanssa. Erityisesti Eilishiä hiertävät kaikenlaiset naisartistien ulkonäköön liitetyt vaatimukset sekä se, miten naisista löydetään huomauttamista, käyttäytyivät he sitten miten tahansa. Seksikäs nainen leimataan lutkaksi ja värittömämpi nainen saa puolestaan kuulla, ettei ole tarpeeksi seksikäs. Ole siinä sitten oma itsesi, kun teki niin tai näin, menee aina väärin päin.

Joku ehti jo tehdä reteän metalliversion Billie Eilishin tuoreesta Bond-teemabiisistä

Youtube-nikkarit ovat nopeita liikkeissään. Tämä nähtiin jälleen, kun Billie Eilishin tulevaan Bond-elokuvaan säveltämä teemakappale No Time to Die julkaistiin 13. helmikuuta, ja saman tien sosiaalisessa mediassa alkoi näkyä yleisön askartelemia tulkintoja aiheesta. Biisi väännettiin pikaisesti myös metallimuotoon: In Virtue -niminen ryhmittymä julkaisi maaliskuun alussa alkuperäistä säröisemmin jytisevän version Eilishin kohtalokkaasta sävellyksestä. Kuuntele yläpuolelta.