Artisti: Glenn Hughes

Tarina natsipukuisesta Keith Moonista, joka kisasi, kuka nuuskaa kokaiinia nopeimmin

Palataanpa hetkeksi vanhoihin pahoihin aikoihin, kun rockmuusikot keskittyivät kaikenlaiseen itsetuhoiseen pöljäilyyn ainakin yhtä innokkaasti kuin musiikin tekemiseen. Monessa mukana ollut laulaja Glenn Hughes antoi hiljattain Classic Rockille haastattelun, jossa mies kertoo muistojaan esimeriksi Ritchie Blackmoresta, Phil Lynottista, David Bowiesta ja Keith Moonista. Ja kerrottavaa riittää!

Ritchie Blackmore on hankalan miehen maineessa, ja Glenn Hughesin mukaan aivan ansaitusti

Vuosina 1973–76 Deep Purplessa musisoinut Glenn Hughes vieraili hiljattain yhdysvaltalaisen WMPA-radioaseman haastattelussa, ja mies innostui muistelemaan juttutuokion lomassa myös noita vanhoja aikoja. Puheenaiheeksi nousi muun muassa Deep Purplen voimahahmo Ritchie Blackmore, josta Hughesilla on sekä hyvää että vähemmän mairittelevaa sanottavaa. Haastattelusta uutisoi myös Blabbermouth.

Deep Purple -legenda Glenn Hughesilla terveyshuolia – pikaista hoitoa vaativa sairaus siirtää koko Iso-Britannian kiertueen

Deep Purplen ja Black Sabbathin riveistä tuttu laulaja-basisti Glenn Hughes on joutunut siirtämään tulevat Iso-Britannian keikkansa. Syyksi kerrotaan välitöntä hoitoa vaativa sairaus.
”Glenn Hughes joutuu valitettavasti kertomaan, että hän ei kykene esiintymään Iso-Britannian kiertueella, jonka oli määrä alkaa 14. toukokuuta ja jatkua aina 24. päivään saakka”, tilanteen johdosta julkaistussa lausunnossa kirjoitetaan.