Artisti: Shinedown

Keikkatietoja perjantain ratoksi: Alter Bridge ja Shinedown loppuvuodesta Helsinkiin

Nyt olisi tarjolla iloisia uutisia kaikille raskaamman rockin ystäville. Lokakuussa uuden albumin julkaiseva Alter Bridge on ottanut myös Helsingin osaksi kiertuettaan, ja orkesterilla kulkee mukana nimekäs aisapari: vuosi sitten kuudennen levynsä esitellyt Shinedown. Kolmantena pyöränä mukana kulkee The Raven Age, jonka suuri yleisö tuntee erityisesti Iron Maidenin Steve Harrisin George-pojan bändinä.

Kuvagalleria: Shinedownin Helsingin-keikalla näyttää olleen huomattavan vauhdikas meininki

Sitten hieman kuvasatoa Helsingin klubikentältä! Soundin luottokuvaaja, Photolies-studion riveistäkin tuttu Sami Lommi kävi katsomassa Shinedownin keikkaa The Circus -klubilla, ja jos kuvia on uskominen, lavalla oli varsin eläväistä väkeä. Lommi kiittelee yhtyeen laulajaa Brent Smithiä sellaisestakin herrasmiesmäisyydestä, että mies kävi keikan lomassa henkilökohtaisesti kättelemässä kaikki kuvaajat. Hyvä!

Kiss, Metallica, Iron Maiden, Slayer – kenen fanit ovat parhaita lämppäribändin näkökulmasta? Tässä yksi vastaus kysymykseen

Yhdysvaltalainen Shinedown lopettelee juuri kiertuettaan Iron Maidenin kanssa, ja yhtye julkaisi Facebookissa pitkän viestin kokemuksistaan. Yhtye kiittää käsi lipalla sekä pääesiintyjää että tämän yleisöä – vaikka viimeksi mainittu onkin pahamaineinen siitä, etteivät se liiemmin lämmittelijöistä perusta.