Ensinäytössä Block Of Flatsin kuvaus ystävyydestä

Viikko sitten Flashbacks & Memories -ep:n julkaissut, isoihin kertosäkeisiin luottava porvoolainen rockyhtye Block Of Flats on saanut valmiiksi musiikkivideon Done For Tonight -kappaleeseen. Yläpuolella ensinäyttönsä saavan videon ovat ohjanneet New Deadlinen -yhtyeen Lauri Talja ja Eemeli Rimpiläinen.

Block Of Flatsin julkaisijana toimii Disco Ensemble -kitaristi Jussi Ylikosken levymerkki Molar Music. Ylikoski on myös toiminut ep:n tuottajana yhdessä yhtyeen kanssa.

– Done For Tonight oli viimeinen demo, joka lähetettiin Jussille arvioitavaksi, josko se mahtuisi ep:lle. Tuli alitajuisesti puskettua demotusvaiheessa tähän biisiin viimeiset mehut, koska viidettä ep-biisiä haettiin aika pitkään. Tämä on freesi rokkibiisi, ja sitä myös haettiin. Se käsittelee ystävyyssuhdetta, jossa toinen ystävistä pelkää, että ystävykset jäävät junnaamaan paikoilleen toistaen samaa kaavaa päivästä toiseen ilman eteenpäin pääsyä, kuvailee yhtyeen laulaja Jonne Nikkilä.

Vuonna 2013 perustettu Block Of Flats on keikkaillut sekä Suomessa että ulkomailla. Takana on kolme kiertuetta Baltiassa, yksi Euroopan-rundi sekä kymmeniä keikkoja ympäri kotimaata.

Flashback & Memories -ep:n avausraita Fight Back löytyy Soundin Parasta juuri nyt -soittolistalta Spotifysta.

block of flats 2020
Block Of Flats.