Ennakkokuuntelussa We Jazz Live Plate -kokoelmasarjan osat 2 ja 3 – Taltioitu Ateneum-museossa sekä Lonnan saarella

Kokoelmilla musisoivat muun muassa Timo Lassy, Teppo Mäkynen, OK:KO, Antti Lötjönen ja Aleksi Heinola.
20.5.2020 15:53

Helsinkiläinen We Jazz julkaisee perjantaina 22. toukokuuta kaksi seuraavaa osaa kokoelmalevyjen sarjasta, joka esittelee levymerkin livetoimintaa. We Jazz Live Plates -sarjan toinen osa on äänitetty viime vuonna Ateneumin taidemuseossa ja sillä esiintyvät Timo Lassy & Teppo Mäkynen, OK:KO ja Alder Ego. Samanaikaisesti ilmestyvä sarjan kolmas osa on taltioitu puolestaan Lonnan saarella, jossa kesällä 2019 esiintyivät Antti Lötjönen Quintet East, Aleksi Heinola Quintet ja Oaagaada.

Soundi tarjoaa nyt molemmat livekokoelmat kuunneltavaksi ennakkoon. Molempien pariin pääset tuosta alapuolelta löytyvien Soundcloud-soittimien avustuksella.

Voit myös voittaa itsellesi molemmat kokoelmat yhteen niputtavan vinyylibundlen osallistumalla Soundin ja We Jazzin yhteistyössä toteuttamaan arvontaan täällä.

Samaan hengenvetoon tiedotetaan myös, että We Jazzin järjestämä Odysseus-festivaali siirtyy koronatilanteen vuoksi ensi vuoteen. Tapahtuman uudet päivämäärät ovat 24.-25.7.2021 ja suurin osa tälle vuodelle vahvistetuista esiintyjistä – Hailu Mergia, Timo Lassy, 3TM, Verneri Pohjola Quartet, Dalindèo, Superposition, Eero Koivistoinen Quartet ja Mario Rom’s Interzone – nähdään Lonnassa myös ensi vuonna.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuonnakin. Liput voi myös halutessaan palauttaa Tiketin myyntipisteihin 22.5. alkaen aina 31.7. saakka.

Lisää luettavaa