Osallistu arvontaan ja voita We Jazz Live Plates Vol. 2 & 3 -vinyylibundle!

Palkintoina myös erilliset cd- tai lp-versiot molemmista kokoelmista.
20.5.2020 15:55

We Jazz julkaisee perjantaina 22. toukokuuta kaksi kokoelmaa, jotka esittelevät levymerkin livetoimintaa. We Jazz Live Plates Vol. 2 -albumi kulkee nimellä Ateneum 2019 ja levyllä esiintyvät OK:KO, Alder Ego sekä Timo Lassy & Teppo Mäkynen, Vol. 3 puolestaan tottelee nimeä Lonna 2019, ja tällä kokoelmalla esiintyvät Antti Lötjönen Quintet East, Aleksi Heinola Quintet sekä Oaagaada. Molemmat kokoelmat voi kuunnella jo nyt ennakkoon täällä.

Sinulla on nyt mahdollisuus voittaa itsellesi molemmat levyt sisältävä kahden vinyylin bundle Soundin järjestämässä arvonnassa. Jaossa on lp-bundlen lisäksi yksi (1) kappale kumpaakin kokoelmaa, jonka voittaja saa halutessaan joko cd- tai vinyyliformaatissa. Täytä siis alla olevat kentät niin olet mukana näiden kolmen palkinnon arvonnassa. Kilpailu päättyy perjantaina 29.5.

Kilpailu on päättynyt! Vinyylibundlen arvonnassa voitti Jussi Marttinen, We Jazz 2 -kokoelman Tommi Korhonen ja We Jazz 3 -levyn puolestaan Saila Kaunonen. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse.

Lisää luettavaa