Ensinäyttö: Bad Saunan videon johtoajatus oli ”ostaa kaljaa, haahuilla ja fiilistellä” – visio täyttyi asianmukaisesti

Hyvää maanantaita, arvon lukijat. Aloitamme uuden viikon reteällä ensinäytöllä, kun kotimaan bändikentällä mainetta ja kunniaa kerännyt Bad Sauna -kokoonpano esittelee uuden musiikkivideonsa. Katso Eetu Tuomisen suunnittelema Haluun pois -video yläpuolelta.

Yhtyeen päämäärä oli videota tehdessä jalo ja arvostettava: ostaa kaljaa, haahuilla siellä täällä ja fiilistellä siten, että musiikkivideo ohjaisi itse itsensä. Näillä sanoilla teosta kuvailee laulaja-kitaristi Felix Lybeck.

”Kuvasimme musiikkivideon yhdessä päivässä VHS-kameralle, joka saatiin lainaan ystävältämme Ramilta, joka on muuten töissä Ramirentillä”, Lybeck kertoo ja jatkaa:

”Valitettavasti kitaristimme Sakari Kumpula ei päässyt videonkuvauksiin paikalle muuttonsa takia. Tämän vuoksi päädyimme luomaan videolle bändin, jossa esiintyy ihan eri tyypit kuin me! Kitarassa on Jussi Lehtonen, bassossa Eetu Tuominen, rummuissa Vesa Korhonen, mikserissä Jaakko Klemettilä ja laulussa Aapeli Salminen. Tämä oli hyvä päätös, kuten videolta näkyy.”

Bad Saunan debyyttialbumi julkaistaan perjantaina 4.12. rajoitettuna vinyylipainoksena ja digitaalisesti. Levyn ilmestymistä juhlistetaan 19.12. Helsingin Kuudennella linjalla. Keikalle myydään vain satakunta lippua koronarajoitusten vuoksi. Bad Saunan Facebook-kanava löytyy täältä.