Ensinäyttö: Haavekuvat kättelevät painajaisia Michael Bleun musiikkivideolla

Erittäin tyylitajuisesti amerikkalaiseen vanhaan musiikkiin vintage-henkisesti nivoutuvaa soulia tekevän Michael Bleun albumi American Graffiti julkaistiin kuukausi sitten. Albumilta on julkaistu aiemmin muun muassa Anna Hanskin laulama Eldorado-single. Nyt Soundin ensiesityksessä vuoronsa saa Haluun sua -kappaleeseen tehty musiikkivideo. Katso se yläpuolelta. Monilahjakkaan artistin itsensä ohjaamalla videolla rakkaudentäyteinen tunnelma saa yllätyskäänteen jos toisenkin.

– ”Haluun sua” on alusta alkaen ollut mulle myös muuta kuin vaan biisi, Michael Bleu kertoo. – Jo melodiassa itsessään on paljon tummanpuhuvia mielikuvia ja fiilistä, jotka on nastaa tuoda lyhytelokuvan kera ulos. Tämä avaa lisää uusia tasoja kokonaisuuteen. Haavekuvat kättelevät painajaisia.

Michael Bleu eli Mikko Kananoja teki aiemmin soolouraa artistinimellä Afromikko, mutta muutti nimensä äskettäin kaikin puolin parempaan. Hänen debyyttialbuminsa Uusi analogia ilmestyi viime vuonna.

Vihjaistaanpa vielä lopuksi, että kuluvan viikon perjantaina ilmestyvässä Soundi-lehdessä Michael Bleu kertoo Viimeinen sana -palstalla, mistä on viime aikoina ollut innoissaan. Muun muassa vintage-äänittämisestä!