Nuoret ja raikkaat: Mustaa

Itsensä löytämisestä ja hyväksymisestä.

Mustaa

Nuoria, raikkaita ja rakastuttavia. Sellaisia artisteja ja yhtyeitä maassamme on monia, etkä ehkä ole koskaan kuullutkaan heistä. Vielä.

Mustaa on helsinkiläisen Ari Latvalan elektronisen valloittavasti, jopa hivenen pariisinkevätmäisesti poppaava sooloprojekti.

”On mulla aika kunnianhimoisiakin tavoitteita.”

Starttailin musahommat noin vuosi sitten uudestaan yhteensä pari vuotta kestäneen tauon jälkeen. Mustaa:n konsepti syntyi loppuvuoden 2016 aikana, Latvala kertoo.

Eikä aikaakaan, kun hommat jo rullailivatkin.

Oon julkaissut tän vuoden puolella yhteensä kolme sinkkua. Syksyllä ilmestyy vielä ainakin yksi, ja sen jälkeen todennäköisesti myös ep joskus lähitulevaisuudessa, artisti sanoo ja lisää hahmotelleensa jo projektinsa livetoteutustakin.

Hahmoteltu on, mutta toistaiseksi livelle ei vielä ole tarkempaa aikataulua. Ylipäätään yritän edetä tän homman kanssa rauhassa mikä ei aina onnistu – ja kerätä ympärille oikeat ihmiset sekä ennen kaikkea pitää hauskaa. Mutta on mulla aika kunnianhimoisiakin tavoitteita, nuorukainen myhäilee.

Nuoret ja raikkaat -sarjassa Mustaa edustaa Jutut, jotka ottaa valtaan -nimisellä kappaleella, jonka olemusta Latvala luonnehtii näin:

Jutut, jotka ottaa valtaan -biisissä yritän kertoa pääasiassa itsensä löytämisestä ja hyväksymisestä. Tää biisi summaa mulle sen kirjoitusta edeltäneen vuoden ja naulaa sille kannen kiinni.

Nuoret ja raikkaat Mustaa: Jutut, jotka ottaa valtaan

Kaikkiin Nuoret ja raikkaat -sarjassa esiteltyihin artisteihin ja yhtyeisiin voit tutustua täällä.

Jos tiedät, kuka tekijä tai mikä kokoonpano olisi sekä nuori että miellyttävällä tavalla raikas, vinkkaa asiasta meille:

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Muista kuunnella ja asettaa seurantaan myös alati täydentyvä vuoden 2017 Nuoret ja raikkaat -soittarimme: