Ensinäyttö: ”Rakas toveri annat powerii” – Tiisu ylistää yhdessä tekemisen voimaa

Korona-aika on saanut Tiisu-Henrikin ikävöimään niin läheisiään kuin "toista perhettään" eli bändiä.

Veikeän persoonallisesta suomirockista tunnettu Tiisu ylistää uudella singlellään näinä eristäytymisen aikoina hyvin resonoivaa viestiä, kuinka ystävistä, parisuhteesta ja ylipäänsä muista ihmisistä saa korvaamatonta voimaa ja tukea.

Tehokkaasti päähän iskostuvan Me olemme me -kappaleen voit kuunnella yläpuolelta, jossa ensiesityksensä saa myös kappaleen hauskasti aihetta lähestyvä video.

– Meillä oli alun perin mahtipontiset suunnitelmat musiikkivideon suhteen. Koronan musertamina emme jaksaneet toteuttaa vaivallollisinta ideaa ja päätimme mennä vahvasti tee-se-itse meiningillä, ilman välikäsiä, kertoo Tiisu-laulaja Henrik Illikainen.

Video laajentaa kappaleen parisuhdeteemaa bändiympäristöön.

– Kappaletta sovittaessamme ja äänittäessämme havahduin myös minun toisen pari- tai monisuhteen, eli bändimme ihanuuteen. Halusinkin omistaa koko videon meidän bändille ja kuvastaa sitä syvää ikävää ja orpoa tunneta, jota olen kokenut meidän tauolla ja tänä keikattomana korona-aikana. Ihanaa, että piakkoin tulevan albumin myötä taas pääsen toisen perheeni pariin.

Me olemme me on viides single Tiisun myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta kolmannelta albumilta.

Tiisu (Kuva: Kerttu Malinen)