Uudistunut Color Dolor laulaa niin platonisesta kuin romanttisestakin rakkaudesta – ennakkokuunteluussa uusi albumi Love

2.5.2018 11:00

Miltä kuulostaa tyylinsä uudistanut Color Dolor? Tähän kysymykseen saadaan vastaus Love-albumin myötä. Levy ilmaantuu myyntiin perjantaina 4. toukokuuta, mutta Soundi saa ilon esitellä tuotosta yleisölle jo ennakkoon. Tarkasta alapuolelta!

Nykymallinen Color Dolor nojaa tyystin laulaja Stina Koistisen ja multi-instrumentalisti Leissin työskentelyyn, mutta hivenen nurinkurisesti tämä tarkoittaa aiempaa laajempaa musiikillista tyylikirjoa. Love-levyllä kuullaan niin pianoballadeja, elektronisia soundeja, r&b:tä kuin kokeellisia äänikudelmiakin. Albumin teemana on sen nimen mukaisesti rakkaus, ja aihetta käsitellään useasta näkökulmasta aina platonisesta rakkaudesta romantiikkaan ja rakkauden puutteeseen saakka.

Color Dolor lähtee Loven myötä myös keikoille. Kokoonpanon voi nähdä 5.5 Hämeenlinnan Suistoklubissa, 11.5 Helsingin Korjaamolla, 19.5 Tampereen Yo-Talolla, 15.6 Oulusn Tubassa, 22.9 Tampereen TTT-klubilla ja 12.–14.10. järjestettävässä Superwood Fest -tapahtumassa Helsingissä.

Lisää luettavaa