Väistäkää, sanoi Oliver jyväskyläläisille, kun syksyllä keikkaa soitti – uusi musiikkivideo ensi-illassa

https://youtu.be/RLx9N6hHXZY

Pirkanmaan uumenissa vuonna 2003 perustettu Oliver jatkaa seikkailujaan suomenkielisen poprockin maailmassa. Yhtye esitteli kuukausi sitten maailmalle uuden Väistäkää-singlen, ja nyt kappaleen kyytipojaksi on valmistunut myös musiikkivideo. Tämä tuotos saa ensi-iltansa tänään Soundin verkkosivuilla, joten kurkista yläpuolelta, millaista aineistoa Ville Leppänen on bändin Jyväskylän-keikalla kuvannut.

Väistäkää-kappale sai tiedotteen mukaan alkunsa turhautumisesta siihen, miten ihmisten itseluottamuksella on tapana horjua, sekä eräästä sosiaalisen median vitsistä.

”Katajarinteen Hannan kanssa pyöriteltiin Väistäkää-singlen tekstiä kuumina hellepäivinä ja mentiin aika syvälle omien epäuskoisten tunteiden kanssa. Meissä ihmisissä on valtava potentiaali vaikka mihin. Harmillisen usein kuulee vieläkin sitä, kuinka jotain itselle erittäin tärkeää jää tekemättä ja kokematta vain siksi, että usko itseensä loppuu kesken”, laulaja Jari Väilyö kirjoittaa.

”Kun aloin tehdä tätä biisiä, minulla oli vain yksi sana mielessä: väistäkää. Minulla on yksi tuttu, joka kirjoittaa somepäivityksissään aina jonkun positiivisen ja innostavan jutun yhteydessä #väistäkää. Siinä on jotain, joka oli puhutellut mua jo pitkään, ja nyt se tuli sitten lauluun mukaan.

Oliver viettää seuraavat viitisen viikkoa tien päällä, katso yhtyeen keikkakalenteri esimerkiksi täältä. Bändin seuraava keikka nähdään 25.10 Salon Hometownissa.