Artisti: Oliver

Väistäkää, sanoi Oliver jyväskyläläisille, kun syksyllä keikkaa soitti – uusi musiikkivideo ensi-illassa

Pirkanmaan uumenissa vuonna 2003 perustettu Oliver jatkaa seikkailujaan suomenkielisen poprockin maailmassa. Yhtye esitteli kuukausi sitten maailmalle uuden Väistäkää-singlen, ja nyt kappaleen kyytipojaksi on valmistunut myös musiikkivideo. Tämä tuotos saa ensi-iltansa tänään Soundin verkkosivuilla, joten kurkista yläpuolelta, millaista aineistoa Ville Leppänen on bändin Jyväskylän-keikalla kuvannut.

Kuka laskisi yksinäisten aamut, kysyy Oliver – lähimmäisenrakkauteen kannustava Balladi yksinäisille sai videon

Oliver tarjoaa jälleen uutta ihmeteltävää, ja tällä kertaa vuorossa on uusi musiikkivideo. Videokappaleesta on muodostunut oleellinen osa bändin tuotantoa – ”Balladi yksinäisille on muodostunut meidän uran tärkeimmäksi balladiksi”, kertoo laulaja-kitaristi Jari Väyliö tiedotteessa.

Yli 400 keikkaa yhdessä, mutta kaikki loppuu aikanaan – Kysymys saa vastauksen on Oliverin haikea hyvästijättö

Soundin sivuilla on esitelty parina edellisenä perjantaina videomuodossa Oliver-yhtyeen taltioimia akustisia versioita bändin vanhoista kappaleista. Tänään esitysvuoroon tulee sarjan viimeinen esitys Kysymys saa vastaukseen, jonka myötä bändi myös hyvästelee kitaristinsa Jokke Korhosen. Tänä viikonloppuna soitetaan viimeiset keikat Korhosen kanssa.