David Gilmourin ystävät huomio! Jos olet nähnyt Pink Floydin tai Gilmourin keikalla, osallistu kisaan ja voita komea palkinto

Voittajien kesken arvotaan syyskuussa julkaistava Gilmourin Live at Pompeii -livetallenne erikoispainoksena.

Sarah Lee

David Gilmour palasi heinäkuussa 2016 Pompejiin, missä Pink Floyd taltioi vuonna 1971 maineikkaan Live at Pompeii -konserttielokuvansa. Edellisellä kerralla paikalla ei ollut yleisöä, mutta uusintakierroksella parituhatta onnekasta pääsi paikalle seuraamaan näyttävän valoshow’n tukemaa spektaakkelia.

Mikäli et sattunut olemaan yksi noista harvoista ja valituista, ei syytä huoleen, sillä keikka julkaistaan myös cd- ja Blu-Ray-muodossa. Ensiksi keikkatallenne tulee nähtäväksi elokuvateattereihin, missä sen voi käydä katsomassa 13.9., ja kotiteattereihin se on saatavilla 29.9. alkaen.

Nyt Soundin sivuilla järjestetään kilpailu, josta Pink Floydin ja Gilmourin ystävät voivat hankkia itselleen keikkatallenteen ihan ilmaiseksi. Oletko ollut itse joskus Pink Floydin, David Gilmourin tai vaikka Roger Watersin keikalla? Jos olet, täytä alempana oleva lomake ja olet mukana arvonnassa! Sinun tulee vain kertoa lyhyesti kokemuksestasi sekä missä ja milloin olit keikalla. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnea matkaan!

Ja millaista menoa siellä on sitten luvassa? Katso Pompejissa taltioitu Rattle That Lock -esitys täällä.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.