Artisti: Pink Floyd

Voisiko Pink Floyd koota vielä kerran rivinsä? David Gilmourilla on asiasta päivänselvä näkemys

Pink Floydin paluu lienee Led Zeppelinin ohella rockin halutuimpia/toivotuimpia reunioneita. Kosketinsoittaja Richard Wrightin menehtyminen vuonna 2008 teki suurta hallaa tämän tapahtuman todennäköisyyksille, mutta monet fanit ovat silti edelleen halukkaita näkemään David Gilmourin, Roger Watersin ja Nick Masonin vielä kerran yhdessä äänitysstudiossa tai samalla konserttilavalla.

Kovat sällit yhdessä: Tony Iommia ja Pink Floydin Nick Masonia kuullaan pian samalla levyllä

Tässäpä kiintoisa pieni tiedonmurunen suuresta maailmasta. Blabbermouth uutisoi espanjalaisen La Heavy -lehden haastattelusta, jossa Tony Iommi kertoo soittavansa pian samalla levyllä erään toisen raskaan sarjan rockmuusikon kanssa, nimittäin progesuuruus Nick Masonin. Pian siis saadaan tietää, mitä Black Sabbathin ja Pink Floydin muusikot saavat aikaiseksi yhdessä.

”Vaihtakaa bändin nimi vaikka Spinal Tapiksi” – Pink Floyd -muusikoiden riidat ottavat taas uusia kierroksia

Pink Floydin kulta-aikojen jäsenten – erityisesti Roger Watersin ja David Gilmourin – välit ovat tunnetusti varsin hankalat. Suurten egojen kansoittamassa bändissä kuohui läpi 1970-luvun, ja 1980-luvulla tilanne kärjistyi siihen pisteeseen, että Roger Waters poistui orkesterin kokoonpanosta omille teilleen. Watersin ja muun yhtyeen suhteet eivät koskaan tuon jälkeen täysin korjautuneet, ja vaikka Gilmour ja Waters on silloin tällöin nähty yhdessä lavalla, ovat osapuolet ottaneet taas pian yhteen median välityksellä.