ANDERSON .PAAK: Malibu

ANDERSON .PAAK
Malibu

Tämä Anderson .Paak on kyllä aikamoinen epeli. Lähes tyhjästä muutamia vuosia sitten ilmestynyt luova multitalentti ei jätä ketään kylmäksi. Uusi levy Malibu, joka on .Paakin vasta toinen oma täyspitkä, yhdistelee suvereenisti hiphopia, r’n’b:tä ja soulia. Malibu onkin erinomainen esitys sielukkaan .Paakin monipuolisuudesta: hän hakee vertaistaan niin laulajana, räppärinä, sanoittajana, instrumentalistina kuin tuottajanakin. Varsinainen kameleontti muusikoksi siis.

Kaverin lahjakkuus ei ole jäänyt huomiotta piireissäkään, ja hän tekikin läpimurtonsa viime vuonna Dr. Dren Compton-mixtapella. Hän on esitellyt talenttiaan myös The Gamen suojissa. Lahjakkuus vetää puoleensa lahjakkuutta.

Levy on kauttaaltaan herkkää, rentoa, välitöntä, avointa ja hyväntuulista henkilökohtaista avautumista sanan positiivisessa merkityksessä. Malibu on objektiivinen katsaus .Paakin elämäntarinaan ilman katkeruutta, vihaa, uhoa tai egoa. Se on säkenöivä, eloisa, värikäs ja elämää sykkivä tyylien kimara – kaunis menestystarina, joka on hyvää tahtia matkalla kohti onnea. Oi, amerikkalaisella populaarimusiikilla on vielä toivoa! Maailma tarvitsee lisää Anderson .Paakin kaltaisia nöyriä neroja.