Arvio: Runollinen kokonaisuus helvetistä – Hexehexe on löytänyt oman synkän soundinsa

Hexehexe
Midnight Zone
Omakustanne

Porilainen, vuonna 2017 duona aloittanut yhtye lähti vauhdikkaasti käyntiin. Alle kahdessa vuodessa perustamisesta ulkona oli jo kaksi levyä. Laulaja-kitaristi Roope Vienonheimolla ja rumpali Mikko Grönlundilla oli jo kokemusta bändeistä, niin yhdessä kuin erikseen. Muutama vuosi sitten bändi kasvoi kolmehenkiseksi basisti Jarno Ruisnimemen kanssa, ja uutta levyä kypsyteltiin edeltäjiään pidempään.

Vienonheimo on jo aiemmin urallaan löytänyt oman soundinsa. Melodista rockia täydentää jokseenkin synkkä, melankolinen tunnelma. Midnight Zonen kahdeksan kappaletta muodostavat lähes runollisen kokonaisuuden, jonka aiheet ovat helvetillisiä. Siis kirjaimellisesti. Sanoituksissa kätellään paholaisen kanssa ja koirat ulvovat ovella.

Midnight Zone on tyyliltään melko yksinkertainen, mutta myös tarpeeksi monivivahteinen. Vaikka melodisesti levy ei juuri tee vaikutusta, laulaja Vienonheimon omalaatuinen ääni tuo siihen mielenkiintoisen vivahteen. Erityisesti kappaleissa The Hound ja Shake (Shake Shake) huomio kiinnittyy herkästi sanoituksiin, minkä takia niitä on helppo arvostaa.