ATARI TEENAGE RIOT: Reset

ATARI TEENAGE RIOT
Reset
Digital Hardcore

Atari Teenage Riot oli aina osittain huumorimusiikkia, joten ihmisten nillittäminen joka kerta Alec Empiren käyttäessä musiikissaan muutakin kuin 909-bassaria ja Amen-breikkiä on aika naurettavaa.

Rentoutukaa, niin saatte nauraa.

Reset on aika varmasti 2010-luvun ysärein levy: rave-mättöä, rock-kitaroita, lyyristä paranoiaa. Mättö menee tarpeeksi hardcoreksi ajoittain, että luulisi monen esimerkiksi viime levyyn pettyneen saavan tästä vähän enemmän (heh) kicksejä.

Tässä liikutaan jossain Ministryn ja Apollo 440:n välimaastossa. Yleisvaikutelma on yhtä aikaa nostalginen ja ei. Modern Liars alkaa kuulostaa jo Spice Girlsiltä… Rammsteinin kitaroilla.

Teknologia on asia, jota podetaan, mutta tällä levyllä alleviivataan sitä, että teknologiaa käyttää ihminen. En tiedä onko se lohdun lähde: ”Algorithms! Have you found your new religion.” Projektin soundikin on aina perustunut hajoamiseen, rakoiluun. Niihin hetkiin, kun ihminen ajaa koneen sen epämukavuusalueelle. Tavoitteena kai molemminpuolinen hallinnan menetys. Tämä levy on kuitenkin enimmäkseen hanskassa − hyvässä ja pahassa.