Levyarvio: Pinnan alla herkkää death metalia – Bleeding Through comeback irrottaa paikatkin hampaista

Bleeding Through
Love Will Kill All
Nuclear Blast

Orange Countyn metalcorettajat tekevät comebackin ensimmäisellä levytyksellään kuuteen vuoteen. Love Will Kill All vyöryy päälle hyökyaaltojen kokoisena, toisinaan hienovaraisen melodisena, välillä deathmetallisena ja pinnan alla herkän kauniina – Bleeding Through’n sävellyskynä on totisesti terävänä!

Virsimäisen ja jo sinällään yllättävän intron jälkeen päästään asiaan: Fade Into The Ash blastaa menemään, crustaa vauhdikkaasti ja irrottaa hampaat paikoista breakdownillaan. Sitä seuraava End Us rauhoittaa tunnelmaa hieman ja hakee kertosäkeessään hittiäkin. Videobiisi Set Me Free on yllättäen yksi levyn aggressiivisimmista siivuista. No One From Nowhere sisältää yhden vuoden groovaavimmista metalliriffeistä.

Love Will Kill Allin yhdistelmä hardcoren asennetta, herkkiä ja hienosti laulettuja melodioita sekä jopa black metalin tunnelmia on vastustamaton. Tauko on lisännyt kerroksia Bleeding Through’n musiikkiin ja viisikko onnistuu tuottamaan kappaleisiinsa genrelle epätyypillistä syvyyttä. Toivottavasti seuraava levytystauko ei veny vuosien mittaiseksi.