Paljon onnea härmäkantri! Huojuva Lato kavereineen teki levyllisen uusia versioita suomikantrin helmistä

Huojuva Lato & Ystävät
Takkulan baari
Ramasound

Huojuvan Ladon puhemiehen Suonna Konosen matematiikalla härmäkantri viettää ensi vuonna 50-vuotisjuhlaa, kun ensimmäiseksi täysin kotimaiseksi kantrilevytykseksi naulitaan Jarno Sarjasen Nukkekoti-single. Tässä hengessä Sarjasen Takkulan baari valikoitui nimeksi ja nimikappaleeksi tribuuttialbumille, jolla Huojuva Lato komppaa eturivin kantrisankareitamme. Biisivalikoima on erittäin tyylikkäästi poimittu ja vain Petri Petterson on tunnetuimpien hittiensä (Päättömällä pollella, Maalaismaisema) varassa, moitteettomasti toki hänkin. Suurimpiin ilonaiheisiin kuuluu kuulasäänisen Kapa Ahosen (Nääsvillen veljekset) neljän hyvin räätälöidyn lauluhelmen osuus.

Huojuvan Ladon huomassa muuttuvat entistä maukkaammiksi niin Jussi Raittisen rennot haltuunotot kuin Mikko Alatalon rempseät rallitkin. Pilli Pajukallion mainio oivallus toi repertuaariin Juliet Jonesin Sydämen tunteikkaan pastissin Kantri. Myös Freukkari-styke Vanha kaarti on kovasti paikallaan.

Takkulan baari on sydämellisesti omistettu Pekka Myllykosken muistolle. Hieno, kouraiseva Särkynytsydämiset- tulkinta jäi hänen viimeiseksi levytyksekseen. Hän purkitti koskettavasti myös Joe Elyltä plokatun Tuuli puita taivuttaa -laulun sekä Konosen suomentaman Waylon Jenningsin ohjelmanjulistuksen Kantripaskaa (Outlaw Shit).