REBELSKI: Thanks For Your Thoughts

REBELSKI
Thanks For Your Thoughts
Heavenly

Manchesterilainen Martin Roman Rebelski on jo Lost Souls -albumista asti toiminut Dovesin kosketinsoittajana niin studiossa kuin kiertueillakin. Siinä missä Jimi Goodwin ja Williamsin veljekset ovat soittamisen ohella joutuneet hoitamaan myös pr-velvoitteita on Rebelski ehtinyt viettää enemmän aikaa musiikin parissa ja tuloksena on ilmestynyt miehen debyyttialbumi Thanks for your Thoughts.

Albumin kaikki kahdeksan raitaa ovat instrumentaaleja ja kuten kosketinsoittajalta voikin odottaa, piano ja muut koskettimet dominoivat kappaleita. Lukuisat taustalla kuuluvat soittimet kitaroista jousiin täydentävät levyn kauniita ja rauhallisia äänimaailmoita. Rebelskin aikaansaannos kuulostaa tarkalta ja hienolta, muttei studiomaisen kliiniseltä. Osa kappaleista on nauhoitettu miehen kotona ja sitä kautta musiikista paistaakin positiivisesti läpi makuuhuoneviritelmien soroisuus.

Rebelskin musiikki ei ole aikaan tai paikkaan sidottua. Levyn tunnelmat liikkuvat niin Ancoatsin rapistuneiden varastorakennusten keskellä kuin kesäisessä saaristossakin. Manchesterilaisen levystä tekee vain samankaltaisuus monen Twisted Nerve -yhtiön julkaiseman lo-fi tuotoksen kanssa.

Thanks for your Thoughts on kaunis instrumentaalilevy ja osoitus siitä, että Dovesin musiikkiperheessa on taitoa, sielua ja sydäntä. Kiitos ajatuksistasi, Martin.