Lauantaisoittolista: Teflon Brothers ja parhaat kisabiisit

24.5.2014 10:12

Soundi.fi:n lauantaisoittolistasarja, osa numero 27: Suomi pelaa tänään illalla jääkiekon MM-kisojen välierissä Tšekkiä vastaan ja Soundi on ajan hermolla! Tänään lauantaisoittolista täyttyy Teflon Brothersin valitsemista parhaista kisabiiseistä.

Heikki Kuulan, Pyhimyksen ja Volin muodostama Teflon Brothers johdattaa lauantaisoittolistallaan kisahuumaan.

Aiemmin omia soittolistojansa ovat tehneet muun muassa Von Hertzen Brothers -kitaristi Kie von Hertzen, ex-Rubik-laulaja Artturi Taira, Don Johnson Big Band -nokkamies Tommy LindgrenLemonator-solisti Lasse Kurki, oppivuosiensa äänimaisemaan tutustuttanut Olavi Uusivirta, hevimieltymyksiinsä opastanut Egotripin Knipi, maailmanmusiikkitripin tarjoillut Yona, Pariisin Kevään Arto Tuunela ja Ilari Kivelä, veljensä keikkakokoonpanosta tuttu Ville Kela, Damn Seagulls -laulaja Lauri Eloranta, soittolistallaan kuubalaistunnelmiin vienyt Suvi Isotalo, Death Hawks -keulahahmo Teemu Markkula sekä Magenta Skycode- ja PMMP-yhteyksistä tuttu Jori Sjöroos.

Laita Teflon Brothersin lauantaisoittolista soimaan ja aloita virittäytyminen illan matsiin!

Lauantaisoittolista #27:

Teflon Brothers ja parhaat kisabiisit

Teflon Brothers − Kendo Anthem

”On vaan paras biisi mihin tahansa tilanteeseen.”

 

Survivor − Eye Of The Tiger

”Erittäin legendaarinen koppibiisi. Soi D-junnuista miesten koppiin asti aivan varmasti.”

 

J. Karjalainen & Mustat Lasit − Sankarit

”Vuonna -95 tästä tuli Suomen uusi virallinen kansallislaulu.”

”We Are The Champions. Koko kansan yhteislaulu kuten Sankarit, mutta kansainvälisellä tasolla.”                                                  – Teflon Brothers

 

Queen − We Are The Champions

”Soi jäällä yleensä mestaruuden ratkettua. Koko kansan yhteislaulu kuten Sankarit, mutta kansainvälisellä tasolla.”

 

JVG feat. Freeman  Karjala takaisin

”Tässä on vähän semmoista Teflon-henkeä, kun tökitään urheilubiisissä politiikkaakin. Ei lähtenyt niin isosti kuin odotettiin, vaikka on meidän mielestämme todella kova biisi.”

 

The J. Geils Band − Flamethrower

”En gång och alltid!”

 

Antero Mertaranta − Kaverit on komeasti palkittu

”Junnun biisi, joka alun perin kertoo sodasta palaavista miehistä. Suomilätkän ja talvisodan ikuinen liitto korostuu, kun Mertsi vetää biisin.”

 

George Thorogood And The Destroyers − Bad To The Bone

”Legendaarinen lätkäbiisi niin NHL:ssä kuin Stadin ainoassa jäähallissakin. Jäähybiisi.”

 

Popeda − Ukkometso

”Jokaisen saunaillan kestosuosikki, jota lauletaan yhdessä pienessä sievässä. Mul on kova jano taas ja paksu lompakko. Niin kuin kaikilla kendo-janareilla!”

 

”Ukkometso on jokaisen saunaillan kestosuosikki, jota lauletaan yhdessä pienessä sievässä.”                                                           – Teflon Brothers 

Tre Kronor & Nick Borgen − Den glider in

”Ruotsilta varastettu biisi, joka vuonna 1995 sai kaiken huomion. On myös legendaarisella MM-95 -vhs-kasetilla koostebiisinä.”

 

Drake − Started From The Bottom

”Tämä on ollut aika iso biisi jenkkien korisliigassa. Sopii kuitenkin mihin vain lajiin ja ennen kaikkea altavastaajille.”

 

AC/DC  TNT

”Täyttä tykitystä! Oivaa koppimusaa, kun lähdetään jäälle!” (Toim. huom.: Kappaletta ei löydy Spotifystä, mutta kuuntele se alla.)

 

* * * * *

 

Teflon Brothersin soittolistan avaava oma kappale Kendo Anthem on virallinen MM-kisabiisi. Kappaleen kertosäkeessä laulaa Espoossa sijaitsevan Sunan koulun satahenkinen lapsikuoro. Singlestä kertyvät tuotot ohjataan lyhentämättöminä Lastensairaalan Kummit ry:n kautta uuden lastensairaalan musiikkivälineisiin.

Lisää luettavaa