12 vuotta sitten vasektomialeikkauksessa käyneestä Mötley Crüe -basistista tulossa tuore isä – ”Kaipasin niitä päiviä”

Courtney ja Nikki Sixx.

Tytär on Nikki Sixxin ja nykyisen vaimonsa ensimmäinen yhteinen lapsi.

60-vuotias Nikki Sixx ja tämän 33-vuotias vaimonsa Courtney Bingham odottavat lasta. Kyseessä on vuonna 2014 avioituneen pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi – Sixxillä on aiemmista liitoista ennestään neljä lasta.

Sen lisäksi, että Sixx tulee jälleen isäksi suhteellisen korkealla iällä, tekee asiasta erikoisen se seikka, että Mötley Crüe -basisti kävi vasektomialeikkauksessa erottuaan edellisestä vaimostaan Donna D’Erricosta vuonna 2007.

”Olin joskus naimisissa Saatanan kanssa ja tuumasin, etten aio elää lopun elämääni taistellen oikeudessa elatusapumaksuista. Päätin, etten halua tätä enää ikinä”, Sixx perustelee 12 vuoden takaista päätöstään USA Todayn haastattelussa ja sanoo tulleensa toisiin aatoksiin tavattuaan Binghamin.

”Kaipasin niitä päiviä, kaipasin isänä olemista. Minulla ei ollut isää ja olen aina pitänyt vanhempana olemisesta. Se oli kutina, jota en voinut raapia.”

Hedelmöitys hoidettiin lopulta operaatiolla, jossa siittiöt ”kaivettiin” kirurgisesti ja lapsi laitettiin alulle keinosiemennyksellä.

”[Kiveksien] leikkaaminen ei ole mitään juhlaa! Tunne on sama kuin Mötley Crüessa vuonna 1987 ollessani”, Sixx nauraa ja viittaa aikoihin, kun tämä muun muassa lähes menehtyi heroiinin yliannostukseen.

”Mutta nyt [Courtney] on raskaana ja olemme todella innoissamme.”