1970- ja 80-luvuilla mainetta niittänyt Eddie Money kertoo todella huolestuttavia uutisia – sairastaa laajalle levinnyttä syöpää

AOP

Two Tickets to Paradise– ja Baby Hold On -hiteistään tunnettu Eddie Money kertoo sairastavansa ruokatorven syöpää. Vastikään kesäkiertueensa sydämen läppäleikkauksen jäljiltä puhjenneen keuhkokuumeen vuoksi perunut laulaja diagnoosistaan AXS TV:n Real Money -sarjassa.

”Luulin meneväni rutiinitarkastukseen, kun lääkäri kertoi minun sairastavan syöpää”, Money sanoo. ”Saimme selville, että minulla on syöpä, joka on levinnyt maksaan, imusolmukkeisiin ja jonkin verran vatsaankin… Se iski minuun todella, todella lujaa.”

Money sai kuulla sairaudestaan viime syksynä kuvatessaan sarjansa toista tuotantokautta, joka tulee keskittymään miehen sairauteen ja siihen, kuinka tilanne vaikuttaa hänen perheeseensä.

”En halua salata sairauttani keneltäkään”, Money kommentoi. ”Se ei ole rehellistä. Haluan olla kaikille rehellinen. Haluan ihmisten tietävän, että syöpähoidot ovat kehittyneet, eivätkä kaikki kuole siihen kuten 1950- ja 60-luvuilla. Tulenko elämään pitkään? Kuka tietää? Se on Jumalan käsissä.”

Vaikka miestä koetellaankin nyt toden teolla, aikoo hän palata terveysongelmistaan huolimatta tien päälle vielä tämän vuoden aikana.