200-päinen työryhmä, iso kerrostalo ja yksi otto – tässä on ehdottomasti yksi alkuvuoden näyttävimmistä musiikkivideoista

https://youtu.be/8MPbR6Cbwi4

Popin supertähti Justin Timberlake hämmensi pari viikkoa sitten kuulijakuntansa esittelemällä tulevan albuminsa tyylin: esille marssitettiin ”man of the woods” -versio Timberlakesta, tukkijätkän näköinen karvanaama, joka on kovin kaukana takavuosien sliipatusta Sexyback-keikarista. Uuden ilmeen vastaanotto on ollut vaihtelevaa – osa yleisöstä on lähnnä nauraa räkättänyt idealle, toiset ovat kiitelleet artistin uudistumishalua –, joten Timberlakella on paineita vakuuttaa kuulijakuntansa metsuri-Justinin järkevyydestä.

Timberlaken viimeviikkoinen musiikkivideo sai monet koiranleuat vaikenemaan. Say Something -videolla on mukana valtava joukko avustajia ja se on kuvattu suuressa (Blade Runneristakin tutussa) kerrostalossa kerroksesta toiseen siirtyen – yhdellä otolla. Let’s do this, Timberlake sanoo spektaakkelin aluksi, ja siitä sitten mennään loppuun saakka kokonaisuutta alati paisutellen. Vähän tulee OK Go -yhtyeen tekemiset mieleen, tosin vähän vakavampana versiona. Komeaa! Man of the Woods -albumi julkaistaan 2. helmikuuta.