Artisti: Justin Timberlake

200-päinen työryhmä, iso kerrostalo ja yksi otto – tässä on ehdottomasti yksi alkuvuoden näyttävimmistä musiikkivideoista

Popin supertähti Justin Timberlake hämmensi pari viikkoa sitten kuulijakuntansa esittelemällä tulevan albuminsa tyylin: esille marssitettiin ”man of the woods” -versio Timberlakesta, tukkijätkän näköinen karvanaama, joka on kovin kaukana takavuosien sliipatusta Sexyback-keikarista. Uuden ilmeen vastaanotto on ollut vaihtelevaa – osa yleisöstä on lähnnä nauraa räkättänyt idealle, toiset ovat kiitelleet artistin uudistumishalua –, joten Timberlakella on paineita vakuuttaa kuulijakuntansa metsuri-Justinin järkevyydestä.

Justin Timberlaken viimeisimmät tempaukset puhuttavat – mitä ihmettä popin supertähti oikein suunnittelee?

Justin Timberlake on ollut viime päivät vahvasti musiikkisivustojen otsikoissa – eikä tällä kertaa pelkästään kehujen kera. Sexyback-tähden suunnanmuutos ei ole saanut kuulijakuntaa tai kriitikoita pelkästään innostumaan.

Kun rahakaan ei ratkaise kaikkea: Donald Trumpin virkaanastujaisten esiintyjäkattaus on vaarassa muodostua melkoiseksi flopiksi

Kuten viime viikkoina on ollut havaittavissa, aivan kaikki eivät ole erityisen haltioissaan Donald Trumpin taannoisesta voitosta Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Yksi ammattiryhmä, josta ajatuksen vastustajia tuntuisi löytyvän hieman enemmänkin, löytyy muusikoista, joita tuntuisikin nyt olevan suhteellisen vaikea houkutella esiintymään vapaan maailman tulevan johtajan virkaanastujaispippaloihin.