2000-luvun surkuhupaisin oikeustaistelu päättyi – Justin Bieberin kananmunasota on viimein ohi

Tilanne päällä Justin Bieberin asunnolla kananmunahyökkäyksen aikaan.
AOP

Huomenta, arvon lukijat. Maanantai alkaakin tärkeiden uutisten äärellä. Painakaa mieleenne tämä hetki: kenties joskus tulevaisuudessa lapsenne tai lapsenlapsenne kysyvät, missä olitte silloin, kun kuulitte Justin Bieberin kananmunaoikeudenkäynnin tulleen päätökseensä.

Viihdesivusto TMZ uutisoi, että vuonna 2014 alkanut vandalismiepisodi on saatu viiden vuoden väännön jälkeen selvitettyä. Kaikki sai alkunsa, kun poptähti Justin Bieber keksi heitellä kananmunia naapurinsa talon seinään. Välikohtaus vietiin oikeuden käsiteltäväksi, ja Bieber tuomittiin maksamaan naapurilleen 80 000 dollarin korvaukset (melkoinen summa kananmunista!) sekä osallistumaan vihanhallintakurssille. Lisäksi Bieber sai 40 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Mutta sepä ei naapurille riittänyt, vaan hän syytti Bieberiä myös henkisen kärsimyksen tuottamisesta (!). Tämä kanne on sitten vellonut Los Angelesin oikeuslaitoksen rattaissa viiden vuoden ajan, mutta nyt viimein asia on saatu käsiteltyä loppuun. Hienoisena antikliimaksina kerrottakoon, ettei osapuolten välistä sopimusta ole julkistettu, mutta voinemme kaikki yhtyä hiljaiseen rukoukseen, että naapuria kaikki nämä vuoden vainonneet painajaiset olisivat viimein vaiennettu.