91-vuotias jalankulkija menehtyi keikkabussin törmäyksessä – Brittirokkari perui keikan uhria kunnioittaakseen

Gary Numan Manchesterissa vuonna 2011

"Olemme kaikki surun murtamia, minkä vuoksi emme voi edes kuvitella soittavamme tänään", Gary Numan viestittää.

Brittirokkari Gary Numanin kiertuebussi oli osallisena ikävässä, yhden kuolonuhrin vaatineessa liikenneonnettomuudessa maanantaina 24. syyskuuta Clevelandissa. Asiasta uutisoi muun muassa paikallinen uutiskanava News 5 Cleveland.

Poliisiviranomaisten mukaan 91-vuotias mies oli ylittämässä suojatietä, kun oikealle kääntynyt keikkabussi törmäsi mieheen. Viranomaiset totesivat uhrin menehtyneeksi tapahtumapaikalle saavuttuaan. Kuskina toiminutta 45-vuotiasta miestä ei pidätetty eikä hänen ajokykyään todettu heikentyneeksi. Onnettomuuden tutkintaa jatketaan muun muassa valvontakameroiden nauhojen perusteella.

Keikkabussi kuului Gary Numanille, jonka oli tarkoitus konsertoida Clevelandin House Of Bluesissa. Numan ilmoitti Twitterin välityksellä keikan peruuntuneen onnettomuuden johdosta. Ei ole tiedossa, oliko Numan itse bussissa onnettomuuden sattuessa.

”Olemme kaikki surun murtamia, minkä vuoksi emme voi edes kuvitella soittavamme tänään. Se olisi väärin ja epäkunnioittavaa. Olemme varmoja, että ymmärrätte perumisen syyn ja pahoittelen House Of Bluesille ja faneille tästä mahdollisesti aiheutuvia vaikeuksia ja pettymystä”, Numan kirjoittaa.

”Juuri nyt emme voi kuin ajatella niitä ihmisiä, joita tämä tragedia koskettaa. Osoitamme heille kaiken rakkautemme.”