Aiemmin julkaisematon Lemmy Kilmister -raita julki – kuuntele rock-ikonin komea Elvis Presley -tulkinta tästä

Lemmy laulamassa Elvistä? Kyllä kiitos!

https://www.youtube.com/watch?v=fBSxRK39VC8

HeadCatissa vuodesta 1999 aina Lemmy Kilmisterin kuolemaan saakka musisoineen Danny B. Harveyn ja laulajatar Annie Marie Lewisin tulevalta yhteisalbumilta löytyy mitä mielenkiintoisin Elvis Presley -cover. Kilmister toimii nimittäin kyseisellä Trying to Get to You -kappaleella Lewisin duettoparina ja Harvey kertoo Reckless, Wild & Crazy -albumilta löytyvästä helmestä Blabbermouthille seuraavaa:

”Keskustelimme Lemmyn kanssa tämän coverin tekemisestä noin vuosi ennen hänen kuolemaansa ja tuumailimme, kuinka hienon country-/rock ’n’ roll -dueton Trying To Get To Yousta oikein saisikaan, sillä se on rokkaava rakkauslaulu”, Harvey muistelee. ”Headcat oli äänittänyt ja julkaissut kappaleen jo kahdesti aiemmin, mutta oli olemassa vielä kolmas versio, jonka lauluosuuksia Lemmy rakasti, mutta ei liiemmin välittänyt meidän taustoistamme.”

”Kerroin hänelle voivani korjata ne ja lisätä Annien vokaalit. Soitin hänelle raakaversion piruuttani toiseksi viimeisen Headcat-keikkamme yhteydessä tammikuussa 2015. Hän rakasti sitä, kehotti minua ’etenemään varoen’ ja nauroi päälle. Hän ei koskaan kuullut lopullista versiota, sillä hän menehtyi ennen kuin ehdin soittaa sen hänelle. Se oli minulla mukanani kun osallistuin hänen 70-vuotispäivilleen kaksi viikkoa ennen hänen kuolemaansa, mutta meneillään olevista juhlallisuuksista, hänen ystävistään ja väsymyksestä sekä huonovointisuudesta johtuen keskustelimme asiasta lyhyesti, mutta en soittanut kappaletta hänelle. Kaksi viikkoa myöhemmin hän menehtyi ilman, että sain mahdollisuutta kuunteluttaa sitä hänellä.”

Vaikka Lemmy itse ei lopullista versiota koskaan ehtinytkään kuulla, Harvey tuumaili vedon olevan liian hyvä jätettäväksi julkaisematta. ”Pähkäiltyäni vuoden verran mitä tehdä dueton kanssa, päätin julkaista sen Elviksen kuoleman 40-vuotispäivän tiimoilta”, mies kertoo ja jatkaa: ”Kaksi viikkoa julkaisun jälkeen se on otettu vastaan oikein hyvin ja tiedän, että Lemmy olisi rakastanut sitä, sillä hän oli sen verran kova Jerry Lee- ja Elvis-fani.”